MLE Opublikowano 12 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2023 Czemu FILEDIA przy każdym zamknięciu programu wraca do wartości "0"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLE Opublikowano 12 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2023 8 godzin temu, kruszynski napisał: Poprawka, która rozwiązuje problem aktualizacji długości i powierzchni dostępna tutaj https://cad.szansa.net.pl/ZWTraffic_2024/ZWTraffic_x64_v2024__PL.exe U mnie dalej źle liczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLE Opublikowano 31 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia O co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLE Opublikowano 31 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Czemu program przestała automatycznie zmieniać kolor znaków w zależności od stanu znaku i dlaczego daje odwrotną kolejność niż ustawiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 28 minut temu, MLE napisał: O co chodzi? Proszę sprawdzić czy przypadkiem nie rysuje Pan na wyłączonej warstwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLE Opublikowano 31 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 1 minutę temu, dmatusz3 napisał: Proszę sprawdzić czy przypadkiem nie rysuje Pan na wyłączonej warstwie. Nie doprecyzowałem. Wybieram P-11 a program rysuje P-10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Sprawdziłem teraz na wersji ZWTraffic 2024 i wydaje mi się, że zachowuje się poprawnie. Proszę sobie zainstalować ZWTraffic 2024 Ja podeślę kod do aktywacji w wiadomości prywatnej. Po instalacji trzeba jeszcze zmienić jedną linię w skrypcie startowym w pliku (jeśli instaluje Pan w innym katalogu to ścieżki trzeba odpowiednio zmianić): C:\Program Files\ZWSOFT\ZWCAD 2023\Support\ZWCAD2023.lsp Będzie tam linia (vl-load-all "C:\\Szansa\\ZWTraffic\\2023\\PL\\ZWTraffic.zelx") trzeba ją zamienić na (vl-load-all "C:\\Szansa\\ZWTraffic\\2024\\PL\\ZWTraffic.zelx") zapisać i uruchomić ZWCAD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLE Opublikowano 31 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Tylko że ja mam zwcad 2023, więc nie pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Pójdzie. Powyższy zrzut ekranu pochodzi właśnie z ZWCAD 2023 z załadowanym ZWTraffic 2024. W wiadomości prywatnej wysyłałem Panu kod do aktywacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLE Opublikowano 1 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego (edytowane) 17 godzin temu, dmatusz3 napisał: C:\Program Files\ZWSOFT\ZWCAD 2023\Support\ZWCAD2023.lsp Będzie tam linia (vl-load-all "C:\\Szansa\\ZWTraffic\\2023\\PL\\ZWTraffic.zelx") trzeba ją zamienić na (vl-load-all "C:\\Szansa\\ZWTraffic\\2024\\PL\\ZWTraffic.zelx") zapisać i uruchomić ZWCAD. Gdy chcę zapisać windows mówi że nie mam uprawnień. Edytowane 1 Lutego przez MLE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Klaczek Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Proszę zapisać plik w innym miejscu i przekopiować do wskazanego folderu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLE Opublikowano 1 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 22 minuty temu, Adam Klaczek napisał: Proszę zapisać plik w innym miejscu i przekopiować do wskazanego folderu... zmieniłem uprawnienia w ustawieniach. Już wszystko ok. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Do edycji takich plików przydatny jest darmowy edytor tekstowy Notepad++ Ten edytor jeśli stwierdzi, że ma zbyt małe uprawnienia potrafi je podnieść i zapisać plik (bez potrzeby ponownej edycji). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLE Opublikowano 28 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego cześć. Czy jest gdzieś miejsce gdzie ożna dodać symbole dla szlaków rowerowych, np. greenvelo czy eurovelo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 28 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Pracujemy właśnie nad takim rozwiązaniem do oznaczania popularnych szlaków. Jak tylko coś będziemy mieli to podeślę Panu. To jedna z animacji powstałą podczas tworzenia nowych funkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLE Opublikowano 28 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Ja mam sporo takich znaków do wstawiania na pomorzu. Przydałyby się takie usprawnienia żeby można było tworzyć E-12a i E8 system znaków STR 2021.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 28 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Dziękuję za informacje. Przeanalizujemy jutro ten dokument. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLE Opublikowano 29 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego (edytowane) Jak jesteśmy przy szlakach rowerowych, to też tak macie? Edytowane 29 Lutego przez MLE dodano jeden plik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynski Opublikowano 29 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 15 godzin temu, MLE napisał: cześć. Czy jest gdzieś miejsce gdzie można dodać symbole dla szlaków rowerowych, np. greenvelo czy eurovelo? Symbole typu greenvelo można dodać tutaj: c:\Szansa\ZWTraffic\2024\PL\Templates\Vertical signs elements\BikeTrails\symbols\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynski Opublikowano 29 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 15 minut temu, MLE napisał: Jak jesteśmy przy szlakach rowerowych, to też tak macie? Sprawdziłem na wersji 2024 oraz 2023. Nie udało mi się potwierdzić takiego problemu. Nasuwa mi się, że jedyne co robimy inaczej to wstawiamy inny symbol szlaku, może tutaj jest problem. Proszę przesłać użyty symbol w wiadomości prywatnej lub mailem na adres pomoc@zwcad.pl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLE Opublikowano 29 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 12 minut temu, kruszynski napisał: Sprawdziłem na wersji 2024 oraz 2023. Nie udało mi się potwierdzić takiego problemu. Nasuwa mi się, że jedyne co robimy inaczej to wstawiamy inny symbol szlaku, może tutaj jest problem. Proszę przesłać użyty symbol w wiadomości prywatnej lub mailem na adres pomoc@zwcad.pl . Z podstawowym kolorem jest to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 5 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października W dniu 31.01.2024 o 14:08, MLE napisał: Nie doprecyzowałem. Wybieram P-11 a program rysuje P-10 Posiadam ZWTraffic 2023, czy omawiany problem został w tej wersji rozwiązany? Próbuję narysować przejazd dla rowerzystów i tak jak w omawianym wyżej poście. Klops. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 5 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października Wydaje mi się, że zmieniliśmy to w ZWTraffic 2024. Na ZWCAD 2023 może Pan zainstalować tę wersję nakładki korzystając z opisu z tego linka https://forum.cad.info.pl/topic/4221-kilka-pytań/?do=findComment&comment=24132 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 6 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października Skorzystałem z powyższego opisu. Zainstalowałem wersję 2024 i program krzyczy, że licencja aplikacji ZWTraffic wygasła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 6 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października Wysłałem Pani kod aktywacyjny w wiadomości prywatnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi