pawmal

Użytkownik forum
  • Zawartość

    903
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

  • Days Won

    44

pawmal last won the day on 16 Czerwiec

pawmal had the most liked content!

8 obserwujących

O pawmal

  • Tytuł
    Ekspert

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. Dziękuję za plik. Będziemy go analizować i sprawdzać w czym jest problem. Pozdrawiam
  2. Fajnie byłoby mieć wyeksportowany profil z rejestru, kiedy xref'y wyświetlają się poprawnie i drugi raz kiedy wyświetla się tylko ścieżka. Wtedy można łatwo porównać klucze. Być może jest to spowodowane jakąś zmienną w rysunku, a być może profilem w AppData.
  3. Mogę prosić o wyeksportowanie profilu en-US z rejestru jak wyżej i przesłanie na priv do weryfikacji?
  4. Tak, edycję pliku lin wykonałem w notatniku. Do ZWCAD wczytuje się gotową linię. Na marginesie, po utworzeniu stylu linii za pomocą polecenia MKLTYPE wystarczy usunąć parametr A=0.000, aby opis podążał za linią. Pozdrawiam
  5. Według mnie można usunąć profil w rejestrze jak na zrzucie i albo przeinstalować program albo jeszcze raz wykonać reset w Opcjach.
  6. Usunąłem odstępy występujące z minusem i wpisałem wartość dodatnią przy Y.
  7. Jeśli zmiana katalogu en-US pomogła i na nowych rysunkach wstawianie xref'ów zadziałało, to wystarczyło przekopiować obiekty do nowego pliku.
  8. Witam Proszę o przykładowy plik, bo wydaje się, że u mnie problem już nie występuje. Pozdrawiam
  9. A tu już linia zmodyfikowana tak, aby napis wyświetlał się nad linią i podążał za kierunkiem rysowania. 63_mod.lin
  10. Witam Mam przykład w załączniku z linią, gdzie napis zawsze podąża za linią zgodnie z kierunkiem rysowania. Myślę, że wystarczy delikatnie zmodyfikować tę definicję i będzie OK. Pozdrawiam 63.lin
  11. Skoro nie pomógł reset profilu, to proszę zmienić nazwę katalogu pl-PL lub en-US na inną w ścieżce: %appdata%\ZWSOFT\ZWCAD\2017 Powyższy ciąg znaków można wkleić w pasku adresu (z lewej strony) po otwarciu dowolnego folderu. Jeśli to nie pomoże, to jeszcze raz Reset profilu w Opcjach albo w przypadku skrajnym utworzenie nowego konta w systemie. Pozdrawiam
  12. Witam Proszę otworzyć okno Opcji, przejść do zakładki Profile, zaznaczyć profil Default i wykonać reset profilu przez przycisk Resetuj. Po ponownym uruchomieniu programu, powinno wszystko działać. Pozdrawiam
  13. Witam Proszę spróbować z linii poleceń Windows cmd wkleić poniższy link i nacisnąć ENTER: MsiExec.exe /X{26A7C767-A003-1045-A001-F87888BABDCA} W przypadku problemów, proszę w rejestrze odszukać ciąg znaków: 26A7C767-A003 i usunąć z drzewa: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\ Pozdrawiam
  14. Tak, x86 jest do wersji 32 bit. Pozdrawiam
  15. Myślę, że jest duża szansa ;) i powalczymy. Pozdrawiam