Crea00 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Dzień dobry, Czym spowodowana jest sytuacja interfejsu jak w załączniku? Jak mogę to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Czy były wykonywane jakieś czyszczenia rejestru, systemu plików albo coś w tym stylu? Najprościej będzie przeinstalować nakładkę ZWTraffic, ikony powinny się zainstalować ponownie. kruszynski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crea00 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Tylko aktualziacje systemu. Czy mogę zrobić reinstalację zachowując zapisane ustawienia jeżeli chodzi o własne konfiguracje wysokości opisów znaków, lini itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Klaczek Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Może wystarczy załadować menu, jak w instrukcji nakładki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crea00 Opublikowano 6 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Reinstalacja pomogła, ale gdy problem pojawi się ponownie - będę pamiętał o tym sposobie załadowania menu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crea00 Opublikowano 9 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 W dniu 11.08.2022 o 09:24, Adam Klaczek napisał: Może wystarczy załadować menu, jak w instrukcji nakładki: Nie pomogło. Dzisiaj znów pojawiły się chmurki zamiast menu. Dzieje się to bez zauważalnych zależności. Po prostu, załączam ZWCAD i są chmurki. Trzeba reainstalowac nakładkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crea00 Opublikowano 21 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 Dzień dobry, Wracam do tematu, gdyż ostatnio staje się to dość irytujące. Konieczna jest zawsze reinstalacja nakładki. Dzieje się to niezależnie na dwóch komputerach. Nie zauważyłem zależności w przypadki występowania problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 22 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 Jeśli pojawią się znaki zapytania zamiast ikon nakładki, wystarczy ponownie uruchomić instalację samej nakładki (nie trzeba odinstalowywać bieżącej wersji), a przyczyną może być wykonywanie czyszczenia komputera różnymi narzędziami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLE Opublikowano 25 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Pytanie jak w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLE Opublikowano 25 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 (edytowane) Reinstalacja nakładki nie pomogła. Przy okazji, kolejne pytanie, zauważyłem że mimo instalacji wersji 2024 program dalej pokazuje 2023, why? Edytowane 25 Listopada 2023 przez MLE nowe informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLE Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 W dniu 22.09.2023 o 09:14, pawmal napisał: Jeśli pojawią się znaki zapytania zamiast ikon nakładki, wystarczy ponownie uruchomić instalację samej nakładki (nie trzeba odinstalowywać bieżącej wersji), a przyczyną może być wykonywanie czyszczenia komputera różnymi narzędziami. Nie czyściłem kompa żadnym programem a reinstalacja nakładki nie pomogła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Na innym wątku widzę, że ma Pan ZWCAD 2023. Do tej wersji pasuje ZWTraffic 2023. ZWTraffic 2024 to odrębna aplikacja i jest dostosowana do ZWCAD 2024. W celu przywrócenia ikon, prosiłbym o przeinstalowanie wersji ZWTraffic 2023. Jeśli chciałby Pan zobaczyć na wersję 2024, to w wiadomości prywatnej podeślę kody czasowe zarówno do programu CAD jak i nakładki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 W dniu 25.11.2023 o 18:16, MLE napisał: zauważyłem że mimo instalacji wersji 2024 program dalej pokazuje 2023, why? 3 godziny temu, MLE napisał: Reinstalowałem i nic, już o tym pisałem. Proszę zainstalować ZWTraffic 2023 a nie 2024. Wersja 2024 działa tylko z ZWCAD 2024. A Pan ma ZWCAD 2023. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 27 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Witam, proszę przy wyłączonym programie, zainstalować ponownie nakładkę w takiej samej wersji rocznikowej jaki jest program. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLE Opublikowano 27 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Teraz nie mam zakładki ZWTraffic. nosz........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 27 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Proszę wpisać ZWTraffic dwa razy. Jedno polecenie rozładuje, a drugie powinno załadować zakładkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 27 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Mam pytanie. czy ostatnia aktualizacja (październikowa) ZWCAD 2023 może powodować problemy z wyświetlaniem menu ZWTraffic? Mam to samo co powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 28 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Ciężko powiedzieć czy aktualizacja ma wpływ na wyświetlanie ikon. Można wpisać 2x ZWTraffic i sprawdzić albo uruchomić ponownie instalację nakładki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 28 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Będziemy testować zachowanie ikon w różnych sytuacjach i damy znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 28 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Ok. Dzięki. Wpisywanie 2xzwtraffic pomaga. Ale nie o to chodzi przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi