Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moja opinia jest taka..skoro "starzy" użytkownicy A lubią po "staremu" a nowi B maja nowe podejście ...co szkodzi wprowadzić zmienna systemowa 0/1 dając wybór 2 rozwiązań..taka innowacyjność wg mnie jest bardziej postępowa

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Przepraszam, że się powtarzam, ale ta sprawa jest dla mnie bardzo ważna. "Przyciśnijcie" ZWSOFT, żeby powrócił do starego wyświetlania tekstu w oficjalnej wersji albo zrobił tak, jak sugeruje Martin_s. Nie wiem, czy innym użytkownikom to pasuje, ale nie spotkałem się na forach, żeby komuś to przeszkadzało. Pamiętam, że ładnych parę lat temu w firmie, w której pracowałem, specjalnie wymienili polskiego autocada na angielskiego, bo wersja PL nie wyświetlała podświetlonego tekstu w atrybucie. Sorry, że się tak rozpisałem, ale strasznie mi to przeszkadza.

Edytowane przez Bartek1977
Opublikowano
4 godziny temu, Bartek1977 napisał:

Przepraszam, że się powtarzam, ale ta sprawa jest dla mnie bardzo ważna. "Przyciśnijcie" ZWSOFT, żeby powrócił do starego wyświetlania tekstu w oficjalnej wersji albo zrobił tak, jak sugeruje Martin_s. Nie wiem, czy innym użytkownikom to pasuje, ale nie spotkałem się na forach, żeby komuś to przeszkadzało.

@Bartek1977 zgadzam się z Twoją uwagą. Też uważam, że praktyczniejsze jest automatyczne podświetlenie tekstu przez program. Niby taka drobna różnica w edytowaniu, ale jednak upierdliwa... Mam podobny problem z edytowaniem atrybutów poprzez pasek właściwości (PROPERTIES). W oknie właściwości atrybutów nie można edytować za pomocą strzałek. Próba przesunięcia kursora w lewo lub prawo kończy się przeskoczeniem kursowa do następnego atrybutu (do następnego wiersza)... Człowiek jakoś sobie radzi, ale czekam aż zostanie wprowadzona możliwość operowania strzałkami...

Opublikowano

Zgłosiliśmy problem z podświetleniem atrybutów w oknie (chociaż był on już też zgłoszony wcześniej z innego kraju), istnieje duże prawdopodobieństwo, że zostanie on poprawiony w oficjalnej wersji.

• 2 tygodnie później...
  • pawmal zmienił(a) tytuł na 2019 Beta - edycja atrybutu [rozwiązany]
  • pawmal zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.