Bartek1977 Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Klikając dwukrotnie na wartość atrybutu, tekst powinien być od razu podświetlony i gotowy do edycji. Jest to dla mnie bardzo uciążliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Klaczek Opublikowano 30 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Dzień dobry, Dziękuję za informację - przekażemy sugestię do producenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 30 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 moja opinia jest taka..skoro "starzy" użytkownicy A lubią po "staremu" a nowi B maja nowe podejście ...co szkodzi wprowadzić zmienna systemowa 0/1 dając wybór 2 rozwiązań..taka innowacyjność wg mnie jest bardziej postępowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1977 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 (edytowane) Przepraszam, że się powtarzam, ale ta sprawa jest dla mnie bardzo ważna. "Przyciśnijcie" ZWSOFT, żeby powrócił do starego wyświetlania tekstu w oficjalnej wersji albo zrobił tak, jak sugeruje Martin_s. Nie wiem, czy innym użytkownikom to pasuje, ale nie spotkałem się na forach, żeby komuś to przeszkadzało. Pamiętam, że ładnych parę lat temu w firmie, w której pracowałem, specjalnie wymienili polskiego autocada na angielskiego, bo wersja PL nie wyświetlała podświetlonego tekstu w atrybucie. Sorry, że się tak rozpisałem, ale strasznie mi to przeszkadza. Edytowane 10 Sierpnia 2018 przez Bartek1977 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 4 godziny temu, Bartek1977 napisał: Przepraszam, że się powtarzam, ale ta sprawa jest dla mnie bardzo ważna. "Przyciśnijcie" ZWSOFT, żeby powrócił do starego wyświetlania tekstu w oficjalnej wersji albo zrobił tak, jak sugeruje Martin_s. Nie wiem, czy innym użytkownikom to pasuje, ale nie spotkałem się na forach, żeby komuś to przeszkadzało. @Bartek1977 zgadzam się z Twoją uwagą. Też uważam, że praktyczniejsze jest automatyczne podświetlenie tekstu przez program. Niby taka drobna różnica w edytowaniu, ale jednak upierdliwa... Mam podobny problem z edytowaniem atrybutów poprzez pasek właściwości (PROPERTIES). W oknie właściwości atrybutów nie można edytować za pomocą strzałek. Próba przesunięcia kursora w lewo lub prawo kończy się przeskoczeniem kursowa do następnego atrybutu (do następnego wiersza)... Człowiek jakoś sobie radzi, ale czekam aż zostanie wprowadzona możliwość operowania strzałkami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłosiliśmy problem z podświetleniem atrybutów w oknie (chociaż był on już też zgłoszony wcześniej z innego kraju), istnieje duże prawdopodobieństwo, że zostanie on poprawiony w oficjalnej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobik_123 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 vernum = "2018.07.26(35476)_x64" (2019 oficjalna) Podświetlenie działa, co mnie również niezwykle cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Dziękuję za informację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi