Chris Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 (edytowane) Witam, czy ZWSoft planuje wydanie kolejnego service packa (4.0?) czy raczej pojawi się nowa wersja programu o oznaczeniu 2018? Czy wiadomo coś o terminach wydań kolejnych wersji programu? Edytowane 9 Maja 2017 przez Chris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Klaczek Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Dzień dobry, Jeszcze w maju będzie kolejna edycja ZWCAD 2017. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Jak szacuję za kilka dni ukaże się ostatnia duża aktualizacja. Nie jestem do końca pewien jak będzie oznaczona, czy będzie to 4 lub 3.1. Architecture i Mechanical 2017 zostanie utworzone także na tej wersji w drugiej połowie maja. Następnie będzie wersja 2018. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Klaczek Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Mamy informację, że i w czerwcu ma być jakiś update. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayster Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Mi także obiło się o uszy że jakoś pod koniec maja może być aktualizacja Wystarczy cierpliwie czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Klaczek Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Dzień dobry, ZWCAD 2017 SP3.1 jest już na www.zwcad.pl i na jakicad.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parikon Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 (edytowane) Odistalowałem wersję SP3.0 wczesniej zwracając licencję. Zainstalowałem SP 3.1 i zonk. Moduł licencyjny nie pobiera informacji o użytkowniku. Czym to może być spowodowane. Czy może mieć na to wpływ zapora czy raczej coś u nich na serwerze aktywacji? Edytowane 12 Maja 2017 przez Parikon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parikon Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Dodam, że strony zwsoft program antywirusowy i przeglądarka mi już nie blokuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Witam W momencie jeśli dane z automatu nie zostały pobrane, to trzeba potrzebne pola wypełnić i dokonać aktywacji- to wszystko. Pozdrawiam Parikon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parikon Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Zadziałało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayster Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Dnia 12.05.2017 o 08:49, Adam Klaczek napisał: Dzień dobry, ZWCAD 2017 SP3.1 jest już na www.zwcad.pl i na jakicad.pl Pozdrawiam Ale mam wyczucie czasu, jeszcze tego samego dnia co napisałem wyszła aktualizacja Adam Klaczek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi