dmatusz3 Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Witam, obecnie mamy 3 ciekawe propozycje odnośnie aktualizacji do wersji 2014: 50% rabatu na aktualizację, 3 wersje rocznikowe + 1 gratis bezpłatna aktualizacja do 2014 przy zakupie 2012. Oferty są ważne do czasu wypuszczenia ZWCAD+ 2014 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Witam ..:) skorzystam z 1 opcji ..bo 2014+ BETA EN działa stabilnie z nakładkami .... trzymam kciuki by SPECBUD mógł wstawiać rysunki zbrojeniowe do ZWCAD+ :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KBR Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Żeby skorzystać z 1 wersji to trzeba już kupić, czy można czekać aż się ukaże wersja 2014. Ile kosztuje ta aktualizacja? Ile kosztuje lub będzie kosztowała subskrypcja na 3 lata? Ja się ją kupi to otrzyma się drugą licencję na ZWCAD+ 2012. Nie bardzo rozumiem o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 19 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Żeby skorzystać z 1 wersji to trzeba już kupić, czy można czekać aż się ukaże wersja 2014. Ile kosztuje ta aktualizacja? 50% rabatu jest dostępne tylko do czasu publikacji stabilnej wersji ZWCAD+ 2014 (październik 2013). Ile kosztuje lub będzie kosztowała subskrypcja na 3 lata? Ja się ją kupi to otrzyma się drugą licencję na ZWCAD+ 2012. Nie bardzo rozumiem o co chodzi? Przykład: Jeśli ktoś ma ZWCAD 2006, to wykupując 3 letnią subskrypcję otrzyma wersję 2014, 2015, 2016 do swojej licencji. Gratis otrzyma także kody licencyjne do 2012 do swojej licencji. Nie oznacza to, że otrzyma dodatkową licencję, tylko kody licencyjne do swojego klucza. Ceny są podane w linkach, które zamieściłem powyżej. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KBR Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Ale ja mam ZWCAD+ 2012! Muszę wykupić aktualizację do ZWCAD+ 2014, przed pojawieniem się oficjalnej, wersji żeby skorzystać z rabatu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 (edytowane) ja tak to rozumiem ...rabat 50% przed wejściem oficjalnej wersji 2014+ w październiku ... to ok. 2,5miesiąca .... dla tych zmian w BECIE , które zauważyłem to warto. Mam nadzieje, że na jesieni ZWCAD ARCHITECTURE (wersja alfa) mający aktualnie sprzężenie ze starym patchem 2.0 2012+ pro będzie zmieniony na sprzężenie z ZWCAD 2014+ pro. Edytowane 20 Lipca 2013 przez Martin_S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Z powodu dużego zainteresowania, ZWSOFT zaczął już generować kody do ZWCAD+ 2014. Tak więc osoby, które zamówią aktualizację z 50% rabatem, otrzymają już kody do tej wersji. Jeśli ktoś ma zabezpieczenie programowe, to wersja ZWCAD+ 2012 będzie działała na kodzie z 2014. Jeśli ktoś posiada klucz sprzętowy, to otrzyma kod do 2014, na życzenie także do 2012. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perlon Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 (edytowane) W zasadzie to nie ma odpowiedzi na pytanie kol. KBR. Też jestem posiadaczem 2012+Pro. Czy aktualizacja z 2012+Pro do 2014+Pro kosztuje tyle samo co aktualizacja z 2011Pro do 2014+Pro? Czy może promocja jest skierowana wyłącznie do posiadaczy wersji bez plusa a o posiadaczach plusów zapomniano? Edytowane 29 Lipca 2013 przez perlon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Aktualizacja do ZWCAD+ 2014 z 50% rabatem jest dostępna dla wszystkich starszych licencji ZWCAD, tak jak opisano w linku na początku 50% rabatu na aktualizację, Promocja nie dotyczy tylko wersji wyprzedażowych ZWCAD 2012. Jeśli ktoś ma ZWCAD+ 2012 to tak samo, obowiązuje promocja 50% rabatu na aktualizację do 2014. Promocja jest ważna tylko do czasu publikacji oficjalnej wersji 2014. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszek_l Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Witam, proszę mnie przekonać do zakupu aktualizacji do wersji 2014 nie tylko rabatem. Nadal rastry działają nieprawidłowo, przeźroczystość jest, grubość treści rastra na wydruku jakby nieco lepsza, ale gdy mam dwa sklejone obok siebie rastry drukuje tylko jeden lub tylko jeden w przypadku gdy są "nałożone" dwa na sobie mimo ustawionej przeźroczystości. Proszę nie pisać, że to zostanie usunięte do czasu wyjścia wersji oficjalnej bo tak właśnie miało być już w 2012+. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 WitamW ramach zakupu aktualizacji do wersji ZWCAD 2014 będzie miał Pan prawo do wszystkich aktualizacji, które ukażą się do tej wersji.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszek_l Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Ok, ale jaką mam gwarancję, że w którejkolwiek z nich zostanie naprawione to co zostało zepsute od wersji 2011, a nie dopiero w kolejnej wersji np. 2015 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Witam Program jest cały czas rozwijany co widać po kolejnych aktualizacjach i jest duża szansa, że to zostanie uzupełnione. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Witam, z tego co wiem problem drukowania przeźroczystych rastrów jest już rozwiązany. Będzie to można sprawdzić, w kolejnej wersji bety 2014, czyli jeszcze przed oficjalnym wydaniem 2014.ędzie to Nie znam dokładnie terminu wydania, ale będzie to pewnie w sierpniu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Czy coś bliżej wiadomo o ZWCAD ARCHITECTURE jak postępują prace w ZWSOFT i kiedy wyjdzie (miesiąc 2013)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awarch Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Witam serdecznie, W chwili obecnej nie znamy dokładnej daty premiery ZWCAD Architecture. Gdy tylko będziemy wiedzieli coś więcej na ten temat powiadomimy Państwa niezwłocznie na forum. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszek_l Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Właśnie czternastka zakomunikowała, że jest dostępna wersja z 30 lipca. Włączyłem aktualizację, ale po instalce nadal mam informację, że mam wersję z 4 lipca - co robię nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwe Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Na stronie ZWSOFT.COM http://www.zwsoft.com/index.php?m=content&c=index&a=lists&catid=484&pro=621&parent=520&order=0 nadal jest wersja z 4 lipca. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwe Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zaktualizowałem z poziomu ZWCAD-a z kluczem i bez. Dostałem info o pomyślnej aktualizacji, ale podobnie jak Zbyszek_l po sprawdzeniu wersji podaje numer z 4 lipca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Witam W związku z tą kwestią, zostało już wysłane zapytanie do producenta. Automatyczna aktualizacja jest obecnie testowana i celowo program w wersji beta się nie aktualizuje (również nie zmienia vernum). Sprawdzana jest jedynie możliwość pobrania poprawki i instalacji. W wersji komercyjnej automatyczna aktualizacja będzie dostępna i vernum będzie sie zmieniał. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwe Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Witam, Czy jest jakaś instrukcja dotycząca tworzenia/zmiany/zarządzania wstążkami? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Witam Zarządzanie wstążkami jest nową funkcjonalnością w wersji ZWCAD 2014 i obecnie nie posiadamy instrukcji obsługi. W wolnej chwili spróbujemy bliżej przyjrzeć się tej funkcji. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwe Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Witam, Ze wstępnych prób pracy z dostosowaniem interfejsu użytkownika (zarządcą wstążek) wynika, że ta funkcjonalność jeszcze nie do końca działa. Można utworzyć nowy panel i tabelę. Zapisuje zmiany ale nie tworzy nowej wstążki a po restarcie panel i tabela znikają. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwe Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Poprawka do poprzedniego wpisu. Pierwotnie po utworzeniu panelu polecenia do niego wstawiałem przeciągając je myszą. Tak samo przeciągałem panel do nowej tabeli. To jak pisałem nie przyniosło efektu. Spróbowałem zamiast przeciągania kopiowania poleceń i wstawiania ich do panelu za pomocą wklej a panel kopiowałem i wklejałem do tabeli i po zastosowaniu zmian uzyskałem nową zakładkę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwe Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Jest następna beta na stronie http://www.zwsoft.com/index.php?m=content&c=index&a=lists&catid=484&pro=621&parent=520&order=0 Wersja: 2013.08.07(14958) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi