Jarek Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2020 Może ktoś miał do czynienia z takim przypadkiem. Nie mogę otworzyć mapy od geodety. Wyświetla się taki komunikat: "Nieprawidłowe lub niekompletne dane wejściowe DXF -- odrzucono rysunek"
pawmal Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2020 Może faktycznie jest jakiś błąd w DXF... Proszę przesłać plik na priv do nas albo poprosić o rysunek w DWG.
perlon Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2020 (edytowane) Może recovera puścić na dxf'a Edytowane 3 Grudnia 2020 przez perlon
Jarek Opublikowano 3 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2020 Mogę przesłać plik na priv. Jaki to adres?
Jarek Opublikowano 3 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2020 17 minut temu, perlon napisał: Może recovera puścić na dxf'a Już to zrobiłem i nic nie dało.
dmatusz3 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2020 2 godziny temu, Jarek napisał: Mogę przesłać plik na priv. Jaki to adres? albo pomoc@zwcad.pl
alf Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2020 recover dla takich plików lepiej działa w 2021.. często pliki dxf w 2018 maja jakiś dziwny błąd któy uniemożłiwia odczytanie go powtórne. Niektóre programy korzystające z podkładów dxf widzą mimo błędu. Zaobserwowałam że zw2021 radzi sobie z ich naprawą via recover a 2018 nie.. warto potem z zawartości tego pliku zrobic "wblock", bo nie wiadomo co w nim jeszcze siedzi..
Rekomendowane odpowiedzi