Jarek Posted December 3, 2020 Report Posted December 3, 2020 Może ktoś miał do czynienia z takim przypadkiem. Nie mogę otworzyć mapy od geodety. Wyświetla się taki komunikat: "Nieprawidłowe lub niekompletne dane wejściowe DXF -- odrzucono rysunek" Quote
pawmal Posted December 3, 2020 Report Posted December 3, 2020 Może faktycznie jest jakiś błąd w DXF... Proszę przesłać plik na priv do nas albo poprosić o rysunek w DWG. Quote
perlon Posted December 3, 2020 Report Posted December 3, 2020 (edited) Może recovera puścić na dxf'a Edited December 3, 2020 by perlon Quote
Jarek Posted December 3, 2020 Author Report Posted December 3, 2020 Mogę przesłać plik na priv. Jaki to adres? Quote
Jarek Posted December 3, 2020 Author Report Posted December 3, 2020 17 minut temu, perlon napisał: Może recovera puścić na dxf'a Już to zrobiłem i nic nie dało. Quote
dmatusz3 Posted December 3, 2020 Report Posted December 3, 2020 2 godziny temu, Jarek napisał: Mogę przesłać plik na priv. Jaki to adres? albo pomoc@zwcad.pl Quote
alf Posted December 3, 2020 Report Posted December 3, 2020 recover dla takich plików lepiej działa w 2021.. często pliki dxf w 2018 maja jakiś dziwny błąd któy uniemożłiwia odczytanie go powtórne. Niektóre programy korzystające z podkładów dxf widzą mimo błędu. Zaobserwowałam że zw2021 radzi sobie z ich naprawą via recover a 2018 nie.. warto potem z zawartości tego pliku zrobic "wblock", bo nie wiadomo co w nim jeszcze siedzi.. Quote
Recommended Posts