Jarek Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Może ktoś miał do czynienia z takim przypadkiem. Nie mogę otworzyć mapy od geodety. Wyświetla się taki komunikat: "Nieprawidłowe lub niekompletne dane wejściowe DXF -- odrzucono rysunek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Może faktycznie jest jakiś błąd w DXF... Proszę przesłać plik na priv do nas albo poprosić o rysunek w DWG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perlon Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 (edytowane) Może recovera puścić na dxf'a Edytowane 3 Grudnia 2020 przez perlon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 3 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Mogę przesłać plik na priv. Jaki to adres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 3 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 17 minut temu, perlon napisał: Może recovera puścić na dxf'a Już to zrobiłem i nic nie dało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 2 godziny temu, Jarek napisał: Mogę przesłać plik na priv. Jaki to adres? albo pomoc@zwcad.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alf Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 recover dla takich plików lepiej działa w 2021.. często pliki dxf w 2018 maja jakiś dziwny błąd któy uniemożłiwia odczytanie go powtórne. Niektóre programy korzystające z podkładów dxf widzą mimo błędu. Zaobserwowałam że zw2021 radzi sobie z ich naprawą via recover a 2018 nie.. warto potem z zawartości tego pliku zrobic "wblock", bo nie wiadomo co w nim jeszcze siedzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi