Tafla Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2018 Witam! W sp2 trudno jest wyświetlić okno do uchwytów. Pewnie wpisywanie dynamiczne popsuło. Trzeba kilknąć w piksele. Cytuj
dmatusz3 Opublikowano 24 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2018 Potwierdzam, w kolejnej kompilacji powinno być już dobrze. Cytuj
pawmal Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2018 Poszczególne okna można włączyć klikając prawym przyciskiem myszy ->Ustawienia na ikonach na dolnym pasku stanu. Tafla 1 Cytuj
Jarek Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2018 Szukałem ustawień rysunkowych w w interfejsie wstążkowym. Monitor 27 cali 2560x1440 Cytuj
Chris Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2018 Witam, ten sam problem występuję w BIKu: Wpisywanie pozycji lub opisu pozycji jest mocno utrudnione. W tym przypadku nie wiem, czy to problem SP2-beta, czy może samej nakładki. Na poprzedniej wersji ZWCADA w wydaniu SP1 okno nakładki BIK wyświetlane było prawidłowo. Cytuj
pawmal Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 15 godzin temu, Jarek napisał: Szukałem ustawień rysunkowych w w interfejsie wstążkowym. Monitor 27 cali 2560x1440 Potrzebne ustawienia można włączyć klikając prawym przyciskiem myszy na ikonach znajdujących się na dolnym pasku. W oficjalnej wersji SP2 powinno być to usprawnione. Pozdrawiam Cytuj
BiK CAD Systems Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 Dzień dobry, Nieprawidłowe wyświetlanie okienka BiKa jest kwestią problemu w SP2 beta. Zostało to zgłoszone, a zgłoszenie potwierdzone. Liczymy, że w następnym wydaniu już będzie OK. Cytuj
Chris Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2018 6 godzin temu, BiK CAD Systems napisał: Dzień dobry, Nieprawidłowe wyświetlanie okienka BiKa jest kwestią problemu w SP2 beta. Zostało to zgłoszone, a zgłoszenie potwierdzone. Liczymy, że w następnym wydaniu już będzie OK. Dzień dobry, podejrzewałem właśnie, że to problem z SP2-beta, ponieważ wcześniej na wersji SP1 okna wyświetlane były prawidłowo. Jest jeszcze inny problem, który zauważyłem w nakładce BIKa zainstalowanej na ZWCADZIE 2018 SP2-beta ale opiszę go w PM. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi