Tafla Posted February 23, 2018 Report Share Posted February 23, 2018 Witam! W sp2 trudno jest wyświetlić okno do uchwytów. Pewnie wpisywanie dynamiczne popsuło. Trzeba kilknąć w piksele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted February 24, 2018 Report Share Posted February 24, 2018 Potwierdzam, w kolejnej kompilacji powinno być już dobrze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawmal Posted February 26, 2018 Report Share Posted February 26, 2018 Poszczególne okna można włączyć klikając prawym przyciskiem myszy ->Ustawienia na ikonach na dolnym pasku stanu. Tafla 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tafla Posted February 26, 2018 Author Report Share Posted February 26, 2018 Dzięki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarek Posted March 6, 2018 Report Share Posted March 6, 2018 Szukałem ustawień rysunkowych w w interfejsie wstążkowym. Monitor 27 cali 2560x1440 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Posted March 6, 2018 Report Share Posted March 6, 2018 Witam, ten sam problem występuję w BIKu: Wpisywanie pozycji lub opisu pozycji jest mocno utrudnione. W tym przypadku nie wiem, czy to problem SP2-beta, czy może samej nakładki. Na poprzedniej wersji ZWCADA w wydaniu SP1 okno nakładki BIK wyświetlane było prawidłowo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawmal Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 15 godzin temu, Jarek napisał: Szukałem ustawień rysunkowych w w interfejsie wstążkowym. Monitor 27 cali 2560x1440 Potrzebne ustawienia można włączyć klikając prawym przyciskiem myszy na ikonach znajdujących się na dolnym pasku. W oficjalnej wersji SP2 powinno być to usprawnione. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarek Posted March 7, 2018 Report Share Posted March 7, 2018 Dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiK CAD Systems Posted March 8, 2018 Report Share Posted March 8, 2018 Dzień dobry, Nieprawidłowe wyświetlanie okienka BiKa jest kwestią problemu w SP2 beta. Zostało to zgłoszone, a zgłoszenie potwierdzone. Liczymy, że w następnym wydaniu już będzie OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Posted March 8, 2018 Report Share Posted March 8, 2018 6 godzin temu, BiK CAD Systems napisał: Dzień dobry, Nieprawidłowe wyświetlanie okienka BiKa jest kwestią problemu w SP2 beta. Zostało to zgłoszone, a zgłoszenie potwierdzone. Liczymy, że w następnym wydaniu już będzie OK. Dzień dobry, podejrzewałem właśnie, że to problem z SP2-beta, ponieważ wcześniej na wersji SP1 okna wyświetlane były prawidłowo. Jest jeszcze inny problem, który zauważyłem w nakładce BIKa zainstalowanej na ZWCADZIE 2018 SP2-beta ale opiszę go w PM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts