Tafla Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Witam! W sp2 trudno jest wyświetlić okno do uchwytów. Pewnie wpisywanie dynamiczne popsuło. Trzeba kilknąć w piksele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 24 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Potwierdzam, w kolejnej kompilacji powinno być już dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Poszczególne okna można włączyć klikając prawym przyciskiem myszy ->Ustawienia na ikonach na dolnym pasku stanu. Tafla 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tafla Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Szukałem ustawień rysunkowych w w interfejsie wstążkowym. Monitor 27 cali 2560x1440 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Witam, ten sam problem występuję w BIKu: Wpisywanie pozycji lub opisu pozycji jest mocno utrudnione. W tym przypadku nie wiem, czy to problem SP2-beta, czy może samej nakładki. Na poprzedniej wersji ZWCADA w wydaniu SP1 okno nakładki BIK wyświetlane było prawidłowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 15 godzin temu, Jarek napisał: Szukałem ustawień rysunkowych w w interfejsie wstążkowym. Monitor 27 cali 2560x1440 Potrzebne ustawienia można włączyć klikając prawym przyciskiem myszy na ikonach znajdujących się na dolnym pasku. W oficjalnej wersji SP2 powinno być to usprawnione. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiK CAD Systems Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Dzień dobry, Nieprawidłowe wyświetlanie okienka BiKa jest kwestią problemu w SP2 beta. Zostało to zgłoszone, a zgłoszenie potwierdzone. Liczymy, że w następnym wydaniu już będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 6 godzin temu, BiK CAD Systems napisał: Dzień dobry, Nieprawidłowe wyświetlanie okienka BiKa jest kwestią problemu w SP2 beta. Zostało to zgłoszone, a zgłoszenie potwierdzone. Liczymy, że w następnym wydaniu już będzie OK. Dzień dobry, podejrzewałem właśnie, że to problem z SP2-beta, ponieważ wcześniej na wersji SP1 okna wyświetlane były prawidłowo. Jest jeszcze inny problem, który zauważyłem w nakładce BIKa zainstalowanej na ZWCADZIE 2018 SP2-beta ale opiszę go w PM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi