alf Opublikowano 27 Czerwca Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca Nie mam civila ani inroads-a A potrzebuję z wymiarować xx różnych obiektów w odniesieniu do pikietaża drogi. Oś drogi niestety nie jest idealną prostą tylko polilinią składającą się z odcinków i łuków. Czy może ktoś spotkał się z jakimś narzędziem (nie kombajnem jak civila czy inroadsa) który potrafi takie wymiarowanie zrobić? Cytuj
Jarek Opublikowano 28 Czerwca Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca ZWTraffic ma taką możliwość. dmatusz3 i alf 2 Cytuj
alf Opublikowano 30 Czerwca Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca metodą prób i błędów "rozkminiłam", dziękuję! Fajne narzędzie do wymiarowania wg osi drogi (dla mnie wystarczy). dmatusz3 1 Cytuj
alf Opublikowano 9 Lipca Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca czy jest to narzędzie jakoś dostępne bez całego programu? Cytuj
RobS Opublikowano 9 Lipca Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 4 minuty temu, alf napisał: czy jest to narzędzie jakoś dostępne bez całego programu? Nie, ZWTraffic jest nakładką na ZWCADa Professional Cytuj
alf Opublikowano 9 Lipca Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lipca wie, ale nakładka zasadniczo mi jest nie potrzebna, samo narzędzie do wymiarowania km by mi się przydało (do kupienia też) Cytuj
Mery Opublikowano 10 Lipca Zgłoś Opublikowano 10 Lipca Mamy dla Pani propozycję, skontaktuję się. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi