alf Posted June 27 Report Posted June 27 Nie mam civila ani inroads-a A potrzebuję z wymiarować xx różnych obiektów w odniesieniu do pikietaża drogi. Oś drogi niestety nie jest idealną prostą tylko polilinią składającą się z odcinków i łuków. Czy może ktoś spotkał się z jakimś narzędziem (nie kombajnem jak civila czy inroadsa) który potrafi takie wymiarowanie zrobić? Quote
alf Posted June 30 Author Report Posted June 30 metodą prób i błędów "rozkminiłam", dziękuję! Fajne narzędzie do wymiarowania wg osi drogi (dla mnie wystarczy). dmatusz3 1 Quote
alf Posted July 9 Author Report Posted July 9 czy jest to narzędzie jakoś dostępne bez całego programu? Quote
RobS Posted July 9 Report Posted July 9 4 minuty temu, alf napisał: czy jest to narzędzie jakoś dostępne bez całego programu? Nie, ZWTraffic jest nakładką na ZWCADa Professional Quote
alf Posted July 9 Author Report Posted July 9 wie, ale nakładka zasadniczo mi jest nie potrzebna, samo narzędzie do wymiarowania km by mi się przydało (do kupienia też) Quote
Recommended Posts