lewica2 Opublikowano 27 Maja Zgłoś Opublikowano 27 Maja Cześć, nie mogę przenieść warstwy do filtru grupy - przy próbie przeciągania warstwy do filtru zaznaczam (oczywiście niecelowo) wszystkie warstwy po któych przejadę kursorem. Cytuj
Adam Klaczek Opublikowano 28 Maja Zgłoś Opublikowano 28 Maja Dzień dobry, Opis może sugerować wciśnięcie (trzymanie) klawisza SHIFT lub CTRL do zaznaczenia. Nie wiem czy tak jest w Autocad - w ZWCAD nie da się zaznaczyć przypadkiem , bo włączy się taka blokada: Może w Autocad da się dodać warstwy do filtra tak: Cytuj
lewica2 Opublikowano 28 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja Też tak myślałem, ale nie, żaden przycisk klawiatury nie jest włączony. Cytuj
RobS Opublikowano 28 Maja Zgłoś Opublikowano 28 Maja Hej, Problem zaznaczania występuje tylko w AutoCADzie czy w innych programach też szwankuje? Cytuj
pawmal Opublikowano 28 Maja Zgłoś Opublikowano 28 Maja Proszę najpierw kliknąć daną warstwę i następnie przeciągnąć kursor poziomo lub kliknąć prawy przycisk myszy na warstwie i wybrać odpowiednią opcję. Cytuj
lewica2 Opublikowano 28 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja to nic nie działa. AC działa normalnie oprócz właśnie możliwości przeniesienia warstw Cytuj
dmatusz3 Opublikowano 28 Maja Zgłoś Opublikowano 28 Maja Proszę podesłać zrzut ekranu z okna warstw. Może uda się czegoś dopatrzeć. Poniżej film o filtrach warstw w ZWCAD. Cytuj
Adam Klaczek Opublikowano 28 Maja Zgłoś Opublikowano 28 Maja Sprawdzam w LT i klikając prawym przyciskiem myszy na warstwę, mogę ją dodać do istniejącego filtra: Cytuj
lewica2 Opublikowano 28 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja niestety u mnie to nie działa - po kliknięciu nic się nie dzieje. Cytuj
pawmal Opublikowano 29 Maja Zgłoś Opublikowano 29 Maja W ZWCAD to jest naprawdę prosta czynność. Chyba najwyższa pora zainstalować ZWCADa i wypróbować Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi