lewica2 Opublikowano Wtorek o 20:06 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 20:06 Cześć, nie mogę przenieść warstwy do filtru grupy - przy próbie przeciągania warstwy do filtru zaznaczam (oczywiście niecelowo) wszystkie warstwy po któych przejadę kursorem. Cytuj
Adam Klaczek Opublikowano Środa o 06:08 Zgłoś Opublikowano Środa o 06:08 Dzień dobry, Opis może sugerować wciśnięcie (trzymanie) klawisza SHIFT lub CTRL do zaznaczenia. Nie wiem czy tak jest w Autocad - w ZWCAD nie da się zaznaczyć przypadkiem , bo włączy się taka blokada: Może w Autocad da się dodać warstwy do filtra tak: Cytuj
lewica2 Opublikowano Środa o 07:32 Autor Zgłoś Opublikowano Środa o 07:32 Też tak myślałem, ale nie, żaden przycisk klawiatury nie jest włączony. Cytuj
RobS Opublikowano Środa o 07:53 Zgłoś Opublikowano Środa o 07:53 Hej, Problem zaznaczania występuje tylko w AutoCADzie czy w innych programach też szwankuje? Cytuj
pawmal Opublikowano Środa o 08:39 Zgłoś Opublikowano Środa o 08:39 Proszę najpierw kliknąć daną warstwę i następnie przeciągnąć kursor poziomo lub kliknąć prawy przycisk myszy na warstwie i wybrać odpowiednią opcję. Cytuj
lewica2 Opublikowano Środa o 08:55 Autor Zgłoś Opublikowano Środa o 08:55 to nic nie działa. AC działa normalnie oprócz właśnie możliwości przeniesienia warstw Cytuj
dmatusz3 Opublikowano Środa o 11:28 Zgłoś Opublikowano Środa o 11:28 Proszę podesłać zrzut ekranu z okna warstw. Może uda się czegoś dopatrzeć. Poniżej film o filtrach warstw w ZWCAD. Cytuj
Adam Klaczek Opublikowano Środa o 12:37 Zgłoś Opublikowano Środa o 12:37 Sprawdzam w LT i klikając prawym przyciskiem myszy na warstwę, mogę ją dodać do istniejącego filtra: Cytuj
lewica2 Opublikowano Środa o 16:09 Autor Zgłoś Opublikowano Środa o 16:09 niestety u mnie to nie działa - po kliknięciu nic się nie dzieje. Cytuj
pawmal Opublikowano wczoraj o 06:27 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 06:27 W ZWCAD to jest naprawdę prosta czynność. Chyba najwyższa pora zainstalować ZWCADa i wypróbować Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi