MLE Opublikowano 27 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 A teraz co posułem w tej nakładce? Czemu objazd jest niebieski?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Klaczek Opublikowano 27 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Może zmienił Pan kolor warstwy ZWTraffic_Color_255_209_0? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLE Opublikowano 27 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 20 minut temu, Adam Klaczek napisał: Może zmienił Pan kolor warstwy ZWTraffic_Color_255_209_0? Zawsze importuje stały zestaw warstw i oryginalne ich ustawienia. NIestety tu nie było mojej ingerencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 27 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Proszę sprawdzić wstawienie znaku do zupełnie pustego pliku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 27 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Proszę rozwinąć listę warstw i sprawdzić jak ustawione są kolory dwóch ostatnich warstw. Kolor tablicy jest zależny od koloru tej warstwy. Na poniższym filmie zmieniam kolor na niebieski, żeby pokazać mechanizm działania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLE Opublikowano 27 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Nie dotykałem się do kolorów a widzę że się nie zgadzają. Co mogło się zadziać? dotychczas działało ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 27 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Jeśli wstawi Pan znak na pustym pliku to jest poprawnie? Proszę zmienić kolory 2 warstw na takie jak poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLE Opublikowano 27 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 8 minut temu, dmatusz3 napisał: Jeśli wstawi Pan znak na pustym pliku to jest poprawnie? Proszę zmienić kolory 2 warstw na takie jak poniżej. Na nowym rysunku jest ok, pytanie czemu tu si e zmieniło, skoro nic nie ruszałem a rysunek na 100% nie miał warstw o tej samej nazwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek-M Opublikowano 27 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 4 godziny temu, MLE napisał: Zawsze importuje stały zestaw warstw i oryginalne ich ustawienia. NIestety tu nie było mojej ingerencji. Importując coś z innego pliku zawsze jest ryzyko, że w tamtym pliku coś było zmienione. Jeżeli kolory znaków w nowym (czystym) pliku wstawiają się prawidłowo, to trzeba jednak przyjrzeć się importowanemu szablonowi pawmal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi