Chris Posted November 30, 2022 Report Share Posted November 30, 2022 Witam, ściągnąłem dzisiaj ze strony ZWSoft nową wersję programu ZWCAD 2023 SP2 i mam problemy z aktywacją programu. Posiadam klucz, próba aktywacji za jego pomocą kończy się ponownym uruchomieniem okna aktywacji (program działa jak w pętli). Czy jest jakaś możliwość rozwiązania tego problemu? Dodam, że system operacyjny to Windows 11 PRO, wersja 22H2, kompilacja 22621.819. We wcześniejszych wersjach nie było problemu z aktywacją programu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawmal Posted November 30, 2022 Report Share Posted November 30, 2022 Witam, Mieliśmy jeden taki przypadek. Sprawdzamy to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
metiu Posted December 5, 2022 Report Share Posted December 5, 2022 Czy SP2 został wstrzymany? Z oficjalnej strony można pobrać jedynie SP1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted December 5, 2022 Report Share Posted December 5, 2022 Tak, poprosiliśmy o wstrzymanie w związku z mogącymi wystąpić problemami z aktywacją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BKW Posted December 6, 2022 Report Share Posted December 6, 2022 A ja miałem właśnie zadać pytanie kiedy ZWsoft udostępni auto update, a tu taki psikus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawmal Posted December 8, 2022 Report Share Posted December 8, 2022 Już jest dostępna SP2 poprawiona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BKW Posted December 8, 2022 Report Share Posted December 8, 2022 A wiadomo kiedy będzie możliwość aktualizacji przez UPDATE ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted December 8, 2022 Report Share Posted December 8, 2022 Nie znam dokładnie daty, ale sądzę, że stanie się to w ciągu kilku najbliższych dni. Nową wersję można pobrać również tutaj https://jakicad.pl/zwcad?product=140&os=0&v=0&l=all A to jedna z nowości w SP2 - zaznaczanie lassem. Martin_S 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts