Chris Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Witam, ściągnąłem dzisiaj ze strony ZWSoft nową wersję programu ZWCAD 2023 SP2 i mam problemy z aktywacją programu. Posiadam klucz, próba aktywacji za jego pomocą kończy się ponownym uruchomieniem okna aktywacji (program działa jak w pętli). Czy jest jakaś możliwość rozwiązania tego problemu? Dodam, że system operacyjny to Windows 11 PRO, wersja 22H2, kompilacja 22621.819. We wcześniejszych wersjach nie było problemu z aktywacją programu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Witam, Mieliśmy jeden taki przypadek. Sprawdzamy to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metiu Opublikowano 5 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Czy SP2 został wstrzymany? Z oficjalnej strony można pobrać jedynie SP1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Tak, poprosiliśmy o wstrzymanie w związku z mogącymi wystąpić problemami z aktywacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BKW Opublikowano 6 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 A ja miałem właśnie zadać pytanie kiedy ZWsoft udostępni auto update, a tu taki psikus... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 8 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Już jest dostępna SP2 poprawiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BKW Opublikowano 8 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 A wiadomo kiedy będzie możliwość aktualizacji przez UPDATE ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Nie znam dokładnie daty, ale sądzę, że stanie się to w ciągu kilku najbliższych dni. Nową wersję można pobrać również tutaj https://jakicad.pl/zwcad?product=140&os=0&v=0&l=all A to jedna z nowości w SP2 - zaznaczanie lassem. Martin_S 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi