alf Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 wyłączyło mi się pomocne okienko, a nie mogę znaleźć zmiennej do jego włączenia, może ktoś pamięta? Z góry dziękuję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Może zmienna DYNPROMPT lub DYNMODE ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alf Opublikowano 12 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 (edytowane) DYNMODE mam - 3 DYNPROMPT 1 tak samo jak w 2020 gdzie działa okienko.. sprawdziłam wszystkie "dyn" i mam tak samo jak w 2020 Edytowane 12 Maja 2020 przez alf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 F12 nie działa? Wtedy DYNMODE powinno być na 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Klaczek Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Dzień dobry, INPUTSEARCHOPTIONFLAGS na 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alf Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 3 godziny temu, pawmal napisał: F12 nie działa? Wtedy DYNMODE powinno być na 3. to zadziałało.. thx x 10^7.. a Command: INPUTSEARCHOPTIONFLAGS Unknown command "INPUTSEARCHOPTIONFLAGS". Press F1 for help. muszę kupić jakiś czerwony notes do zapisywania kommend do ustawień w zw, bo ostatnie awarie programu (głownie z powodu plików pochodzących z importu z bentleya i pochodzących z civila autocadowskiego) spowodowałi istny blackout w zwcadzie, co rusz mi taki trup wyskakuje z szafy.. czas chyba na reinstalację.. jeszcze raz dziękuję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Klaczek Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Jakiego programu dotyczy pytanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Klaczek Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Jeżeli ZWCAD 2018 to DYNPROMPT : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alf Opublikowano 5 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 nie... to ciągle klawisz F12 wciskam z automatu, bo używam go w innych programach jako funkcyjny do zbliżania do klikniętych obiektów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi