gruzin Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Na stronie www.zwcad.org pojawiła się wreszcie nowa wersja zwcada2010. Teraz Zwcad obsługuje format zapisu dwg2010. Ciekawe czy oprócz formatu zapisu coś jeszcze poprawili lub dodali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Witam, tak, jest już nowa wersja ZWCAD 2010. Umieściliśmy ją także na serwerze (wersję angielską i polską) http://www.zwcad.pl/pobierz_zwcad.php Tłumaczymy listę zmian i opublikujemy ją wkrótce. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KBR Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Ponieważ poprzednia wersja chodzi mi całkiem dobrze (szczególnie rzadko się wywala) boję się trochę zainstalować nową wersję. Na razie zainstalowałem Eng i zobaczę co dalej. Proszę o wasze uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruzin Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Mi jak na razie działa płynnie i się nie wywala (wersja ENG). Format dwg 2010 jakoś nie specjalnie jest mi potrzebny bo i tak rzadko kto go używa (jak się wyśle w dwg2007 to zdarza się że architekci proszą o starsza wersję zapisu bo mają autocada np 2002 :mrgreen: ). Miło jednak że Zwcad obsługuje ten format zapisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Wstawiłem na stronę nieco informacji o nowej wersji ZWCAD 2010 . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alf Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Ponieważ poprzednia wersja chodzi mi całkiem dobrze (szczególnie rzadko się wywala) boję się trochę zainstalować nową wersję. Na razie zainstalowałem Eng i zobaczę co dalej. Proszę o wasze uwagi. jak się polepszy, to się popieprzy, tak mówi stare chińskie przysłowie.. :evil: nie działa jak należy kopiowanie layoutów, z importem jest podobnie, tzn: przy kopiowaniu gubi ustawienia tablicy kolorów , tj na skopiowanym layoucie tylko przyjmuje tablicę "none" u nijak nie da się ustawić jej inną.. przynajmniej tak jest w wersji eng Trzeba korzystać ze starszej wersji tylko trzeba ją mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Jakie vernum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alf Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Jakie vernum ? zgodnie z tytułem tematu rzecz jasna Command: vernum _VERNUM = "2010.06.30(14725.292)" (read only) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynski Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Nowsza wersja oznaczona 2010.08.30 jest dostępna pod adresem: http://www.zwcad.pl/ftp/ZWCAD2010_ENG_www_zwcad_pl.msi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz_ Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Posiadam _VERNUM = "2011.02.28(16649)" (tylko odczyt) I mam taki problem, że niektóre pliki - prawdopodobnie te bardziej skomplikowane - zapisane jako *.dwg nie chcą się otwierać z żadnym autocadzie (nawet 2011). Co może być przyczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Coś może znajdować się w pliku, co powoduje, że po zapisie pliku jest problem z odczytem. Należałoby sprawdzić co jest przyczyną. W jakim formacie rocznikowym *.dwg jest zapisywany plik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz_ Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Początkowo w 2010, ale próbowałem również w 2000. Taka myśl, że wewnątrz coś tkwi też wpadła mi do głowy, ale nie wiem jak szukać, co podejrzewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Jeśli to możliwe to proszę o przesłanie do mnie problemowego pliku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi