Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na stronie www.zwcad.org pojawiła się wreszcie nowa wersja zwcada2010. Teraz Zwcad obsługuje format zapisu dwg2010.

Ciekawe czy oprócz formatu zapisu coś jeszcze poprawili lub dodali?

Opublikowano

Ponieważ poprzednia wersja chodzi mi całkiem dobrze (szczególnie rzadko się wywala) boję się trochę zainstalować nową wersję. Na razie zainstalowałem Eng i zobaczę co dalej. Proszę o wasze uwagi.

Opublikowano

Mi jak na razie działa płynnie i się nie wywala (wersja ENG). Format dwg 2010 jakoś nie specjalnie jest mi potrzebny bo i tak rzadko kto go używa (jak się wyśle w dwg2007 to zdarza się że architekci proszą o starsza wersję zapisu bo mają autocada np 2002 :mrgreen: ). Miło jednak że Zwcad obsługuje ten format zapisu.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
Ponieważ poprzednia wersja chodzi mi całkiem dobrze (szczególnie rzadko się wywala) boję się trochę zainstalować nową wersję. Na razie zainstalowałem Eng i zobaczę co dalej. Proszę o wasze uwagi.

jak się polepszy, to się popieprzy, tak mówi stare chińskie przysłowie.. :evil:

nie działa jak należy kopiowanie layoutów, z importem jest podobnie, tzn:

przy kopiowaniu gubi ustawienia tablicy kolorów , tj na skopiowanym layoucie tylko przyjmuje tablicę "none" u nijak nie da się ustawić jej inną.. przynajmniej tak jest w wersji eng

Trzeba korzystać ze starszej wersji tylko trzeba ją mieć

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Posiadam _VERNUM = "2011.02.28(16649)" (tylko odczyt)

I mam taki problem, że niektóre pliki - prawdopodobnie te bardziej skomplikowane - zapisane jako *.dwg nie chcą się otwierać z żadnym autocadzie (nawet 2011). Co może być przyczyną?