umewar Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 witam. Trochę nie używałem zwcad'a i już wypadło mi z głowy gdzie jest opcja dotycząca opcji lustra aby zmienić kilka szczegółów.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynski Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 O jakie opcje chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umewar Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 dokładnie chodzi mi o zmienienie opcji lustra aby odzwierciedlało odwrotnie zaznaczony teren.. łopatotologicznie : standardowe odzwierciedlenie - ] lustro [ a ja chcę aby odbijało tak - ] lustro [ wiem na pewno że jest taka opcja... Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruzin Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Nie rozumiem opisanej różnicy. O co chodzi? Żeby nie kasowało pierwotnego obiektu? Chodzi o funkcję mirror czy mirror3d ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefiusz Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 dokładnie chodzi mi o zmienienie opcji lustra aby odzwierciedlało odwrotnie zaznaczony teren..łopatotologicznie : standardowe odzwierciedlenie - ] lustro [ a ja chcę aby odbijało tak - ] lustro [ wiem na pewno że jest taka opcja... Pozdro! Podaj konkretny przykład bo nie widzę różnicy pomiędzy odbiciem z -] na [ a -] na [ bo to jedno i ro samo odbicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarco Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Zapewne chodzi o to czego sam szukam: lustro z odwróceniem tekstu - czyli utrzymanie czytelnego tekstu. Jakoś tego nie mogę znaleźć. W * czy * jest to w opcjach rysunkowych. Tu nie mam bladego pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Czyżby koledze TheMarco chodziło o zmienną systemową MIRRTEXT ? Natomiast o co chodzi autorowi wątku to ciężko się domyśleć. Sam nie odróżniam ] na [ lub ] na [ :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Przy domyślnych ustawieniach, tekst po zrobieniu lustra powinien być czytelny. Jest zmienna MIRRTEXT, która przełączona na ON powoduje, że tekst po odbiciu zachowuje się jak inne obiekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarco Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Thx, przełączyłem na off. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi