perlon Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Hmmm... Gdzie się zaszportała w 2019 możliwość szyfrowania LISP'ów? Przesiadłem się na 2019 z 2015+ a tam to było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Z tego co pamiętam, to jest do tego jakiś mały ciąg poleceń w linii komend. Postaram się jutro wstawić opis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynski Opublikowano 8 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 W ZWCAD 2018, 2019 można szyfrować lispy poleceniem lispowym tak: (compile-zelx "C:\\Ścieżka\\Plik.lsp" "C:\\Ścieżka\\Plik.zelx") swazy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perlon Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 (edytowane) Naskrobałem dcl'a dla ułatwienia wyboru plików do szyfrowania. Może komuś się przyda. Lsp2Zel.lsp Edytowane 9 Listopada 2018 przez perlon dmatusz3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swazy Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Dnia 8.11.2018 o 08:29, kruszynski napisał: W ZWCAD 2018, 2019 można szyfrować lispy poleceniem lispowym tak: (compile-zelx "C:\\Ścieżka\\Plik.lsp" "C:\\Ścieżka\\Plik.zelx") Przepraszam za spam, ale chciałem bardzo podziękować za ten post. Właśnie odkryłem Amerykę!!!!! 😍 Swoją drogą to nie wiem czemu, ale nie natknąłem się jeszcze nigdzie w helpach, literaturze ani innych Googlach że jest taka opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi