perlon Posted November 7, 2018 Report Share Posted November 7, 2018 Hmmm... Gdzie się zaszportała w 2019 możliwość szyfrowania LISP'ów? Przesiadłem się na 2019 z 2015+ a tam to było. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted November 7, 2018 Report Share Posted November 7, 2018 Z tego co pamiętam, to jest do tego jakiś mały ciąg poleceń w linii komend. Postaram się jutro wstawić opis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kruszynski Posted November 8, 2018 Report Share Posted November 8, 2018 W ZWCAD 2018, 2019 można szyfrować lispy poleceniem lispowym tak: (compile-zelx "C:\\Ścieżka\\Plik.lsp" "C:\\Ścieżka\\Plik.zelx") swazy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlon Posted November 9, 2018 Author Report Share Posted November 9, 2018 (edited) Naskrobałem dcl'a dla ułatwienia wyboru plików do szyfrowania. Może komuś się przyda. Lsp2Zel.lsp Edited November 9, 2018 by perlon dmatusz3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
swazy Posted July 2, 2020 Report Share Posted July 2, 2020 Dnia 8.11.2018 o 08:29, kruszynski napisał: W ZWCAD 2018, 2019 można szyfrować lispy poleceniem lispowym tak: (compile-zelx "C:\\Ścieżka\\Plik.lsp" "C:\\Ścieżka\\Plik.zelx") Przepraszam za spam, ale chciałem bardzo podziękować za ten post. Właśnie odkryłem Amerykę!!!!! 😍 Swoją drogą to nie wiem czemu, ale nie natknąłem się jeszcze nigdzie w helpach, literaturze ani innych Googlach że jest taka opcja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts