Chris Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Dzień dobry, na stronie zwsoft.com pojawiła się nowa wersja ZWCADA 2019 vernum = "2018.09.29(38075)_x64". Czy jest to zapowiadany SP1? Czy jest gdzieś opis zmian/nowości wprowadzonych do tego wydania programu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Witam, to nie jest SP1. Wersja SP1 ukaże się w przyszłym tygodniu (w ten piątek my mamy otrzymać wersje do testów oraz listę zmian). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris Opublikowano 22 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 (edytowane) Dziękuję za odpowiedź. Właśnie zainstalowałem wersję przywołaną w pierwszym poście i trochę rozczarowałem się, bo w oknie Właściwości (Properties) ciągle nie można edytować tekstu za pomocą strzałek... Dlatego pytam czy jest to SP1, bo pamiętam, że poprawienie tej funkcji planowane było w pierwszym SP. Czy jest szansa na poprawę tego elementu w SP1? Pozdrawiam Edytowane 22 Października 2018 przez Chris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrNowak Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Czy ZWCAD 2019 do wersji SP1 można zaktualizować online (tzn. z poziomu programu)? Na razie przy sprawdzaniu online nie wykrywa nowej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Aktualizacje online są uruchamiane z kilkudniowym opóźnieniem. Tak więc w obecnej chwili jeszcze nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrNowak Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 I jak, wiadomo coś w sprawie aktualizacji online? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Z tego co się dowiedziałem, nie będzie automatycznej aktualizacji online do SP1. Proszę skorzystać z tych linków https://www.zwcad.pl/zwcad-2019-sp1.html aby zainstalować program. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris Opublikowano 19 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Witam, u mnie aktualizacja online w programie zadziałała. Program zaktualizował się do wersji vernum = "2018.10.23(38586)_x64" (read only). Aktualizacja w programie pojawiła się jakieś 2 tygodnie po oficjalnym wydaniu SP1. Niestety w SP1 nie udało się poprawić edytowania tekstu za pomocą strzałek w oknie właściwości (PROPERTIES). Mam jeszcze inny problem z łapaniem punktów charakterystycznych, ale opiszę to w osobnym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrNowak Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Zaktualizowałem poprzez deinstalacje aktualnej wersji i instalacje wersji SP1, z ciekawostek to instalacja przeszła nadspodziewanie gładko, zapamiętanie plików użytkownika zadziałało, konfiguracja programu zajęła około 15min. Nakładka BeStCAD z której korzystam nawet nie zorientowała się że zwcad został tymczasowo odinstalowany. Więc jestem pozytywnie zaskoczony pawmal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 To miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parikon Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 13 minut temu, PiotrNowak napisał: Zaktualizowałem poprzez deinstalacje aktualnej wersji i instalacje wersji SP1, z ciekawostek to instalacja przeszła nadspodziewanie gładko, zapamiętanie plików użytkownika zadziałało, konfiguracja programu zajęła około 15min. Nakładka BeStCAD z której korzystam nawet nie zorientowała się że zwcad został tymczasowo odinstalowany. Więc jestem pozytywnie zaskoczony Mój PI tak samo się zachował. Zatem moduł sztucznej inteligencji w PI i BeStCAD działa na podobnym poziomie. 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi