ZWCAD 2019 SP1???

Chris

Recommended Posts

Dziękuję za odpowiedź. Właśnie zainstalowałem wersję przywołaną w pierwszym poście i trochę rozczarowałem się, bo w oknie Właściwości (Properties) ciągle nie można edytować tekstu za pomocą strzałek... Dlatego pytam czy jest to SP1, bo pamiętam, że poprawienie tej funkcji planowane było w pierwszym SP.
Czy jest szansa na poprawę tego elementu w SP1?
Pozdrawiam

Edited by Chris

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Witam,

u mnie aktualizacja online w programie zadziałała. Program zaktualizował się do wersji vernum = "2018.10.23(38586)_x64" (read only).

Aktualizacja w programie pojawiła się jakieś 2 tygodnie po oficjalnym wydaniu SP1.

Niestety w SP1 nie udało się poprawić edytowania tekstu za pomocą strzałek w oknie właściwości (PROPERTIES).

Mam jeszcze inny problem z łapaniem punktów charakterystycznych, ale opiszę to w osobnym temacie.

Zaktualizowałem poprzez deinstalacje aktualnej wersji i instalacje wersji SP1, z ciekawostek to instalacja przeszła nadspodziewanie gładko, zapamiętanie plików użytkownika zadziałało, konfiguracja programu zajęła około 15min. Nakładka BeStCAD z której korzystam nawet nie zorientowała się że zwcad został tymczasowo odinstalowany. Więc jestem pozytywnie zaskoczony :)

13 minut temu, PiotrNowak napisał:

Zaktualizowałem poprzez deinstalacje aktualnej wersji i instalacje wersji SP1, z ciekawostek to instalacja przeszła nadspodziewanie gładko, zapamiętanie plików użytkownika zadziałało, konfiguracja programu zajęła około 15min. Nakładka BeStCAD z której korzystam nawet nie zorientowała się że zwcad został tymczasowo odinstalowany. Więc jestem pozytywnie zaskoczony :)

Mój PI tak samo się zachował. Zatem moduł sztucznej inteligencji w PI i BeStCAD działa na podobnym poziomie. 😉