tolosek Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Witam, Zainstalowałem najnowszą wersję nakładki za pomocą ZWTraffic updater i narożniki znaków są w dalszym ciągu nieprawidłowe. Czy możecie Państwo powiedzieć czy u Was znaki generują się prawidłow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Witam Proszę o przesłanie zrzutu ekranu jak to u Pana wygląda i jaką posiada Pan wersję ZWCAD (proszę podać VERNUM). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolosek Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 (edytowane) Wersja ZWTraffic z 01.03.2018 Wersja ZWCAD: vernum = "2018.03.16(29562)_x64" Edytowane 13 Kwietnia 2018 przez tolosek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolosek Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Dodam, że taka sama sytuacja z błędami w rysowaniu narożników znaków jest w wersji ZWCAD VERNUM = "2017.12.19(25174)_x64" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Analizujemy problem, ale wygląda to na dosyć złożone zagadnienie. W ciągu kilku dni będę mógł powiedzieć więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolosek Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 W poprzednich postach była taka sama sytuacja z narożnikami i z tego co wiem Państwo zrobili aktualizację nakładki która miała załatwić temat, także myślałem, że temat jest znany. Z tego co Państwo piszecie wynika, że temat zgłoszony przez mnie jest dla Was nowością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynski Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 W najnowszej aktualizacji, którą jest dostępna do pobrania, problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolosek Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Dziękuję. Faktycznie jest już wszystko w porządku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Dziękuję za informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi