JustynaDrd Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Czy rebus składa się z jednego słowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) A mi się to kojarzy z klonem (liść klon) przegladarki Opery czyli po prostu Vivaldi Edytowane 4 Marca 2015 przez Martin_S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hania Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 (edytowane) Dobra, to ja zaryzykuję.... liść klonu na monetach dolara kanadyjskiego w serii "4 pory roku" rewers, a awers to monarcha Kanady, czyli odpowiedź brzmi: Elżbieta II ???? Edytowane 10 Marca 2015 przez Hania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Nie, niestety nie :) Proszę nie odwracać monety. Wszystko jest na tej jednej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JustynaDrd Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Pewnie będzie źle, ale tak przyszło mi do głowy :D Cadillac? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Nie :) Podpowiem - to są 3 słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Kanadyjski liść klonowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JustynaDrd Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Wracając do monet, może to Złoty Liść Klonowy? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Chyba za trudny rebus... :shok: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JustynaDrd Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Nie da się ukryć :D Kolejny strzał: Królewska Kanadyjska Mennica? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Nie :) Powiem tak - szukacie daleko, a rozwiązanie tak blisko. asemla dobrze kombinował. Bardzo dobrze. Ale... trochę brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Pięć dolarów kanadyjskich? Zestaw "4 pory roku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awarch Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Coś takiego przyszło mi do głowy: Roczna wersja CAD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Martin_S - fajnie, ale to nie to. awarch - asymptotycznie zbliżasz się do dobrej odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 roczna licencja CAD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asemla Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Kanada = CADVivaldi = 4 pory roku = wiosnawychodzi mi "Wiosna z ZWCAD" - hasło, które towarzyszyło nam na minionej BUDMIE. BTW, Kto nas nie odwiedził, niech żałuje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hania Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 asemla - czy dla żałujących jakaś fotorelacja? :) JustynaDrd - twoja odpowiedź podoba mi się najbardziej - CADillac :good: JustynaDrd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asemla Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 @Hania - postaramy się coś pewnie udostępnić z archiwów tajnych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 20 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Wiosna z ZWCAD to fajnie hasło, ale to nie to :) :to_nie_ja: Ale blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icholewa Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Bezterminowa licencja CAD? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JustynaDrd Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Ja bym obstawiała: "Roczna wersja ZWCAD" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Albo: Roczna licencja ZWCAD ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Podpowiem nieco http://zwcad.pl/jestesmy-z-panstwem-juz-15-lat.html :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Dziesięć lat z ZWCAD ;) albo Dekada z ZWCAD asemla, Dżoana, krolka i 4 innych 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi