BIBB1991 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Witam. Od jakiegoś czasu podczas pracy z ZWCAD 2012 okna dialogowe nie wyświetlają się w pełnej okazałości. Czy zna ktoś przyczynę? Z góry dziękuję za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 U siebie nie miałem tego problemu z wszystkimi wersjami vernum 2012+ SP1, SP2, SP3 oraz 2014+ SP1 A jakby zmienić tło obszaru modelu np. na kolor szary 252? czy pojawi sie to znowu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Witam Pierwszy raz spotykam się z taką sytuacją, proszę spróbować przeinstalować program. Myślę, że to powinno rozwiązać problem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIBB1991 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Witam.. Ja pracuję na ZWCAD 2012. Nie pracuję na ZWCAD+ 2012. Moja wersja ZWCAD 2012 to: 2011.10.30 (17176). Zmiana koloru tła nic nie pomogła. Przeinstalowanie programu nic nie pomogło. Pozdrawiam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Od wersji 2008 nie spotkałem sie z tym problemem u nikogo. Czy to nie ma przypadkiem związku z kartą graficzną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIBB1991 Opublikowano 1 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Witam... Jaki związek może mieć to z kartą graficzną Pozdrawiam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynski Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Witam Przyczyny takiego wyświetlania szukałbym raczej w ustawieniach kolorów Windowsa. W oknie jak w załączniku można zmieniać domyślne kolory poszczególnych elementów Windowsa, z których mogą korzystać okna w ZWCAD. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Witam Proszę sprawdzić wyświetlanie przez wyłączenie przeźroczystości okien. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIBB1991 Opublikowano 2 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Witam.. Niestety żadna z podanych metod nie działa. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Witam Jaki model karty graficznej Pan posiada? Ile komputer posiada pamieci RAM? Proszę ewentualnie o zrzut ekranu z innego okna systemowego. Czy jest ustawiona jakaś specjalna kompozycja w Windows? Czy w ZWCAD jest ustawiona jakaś skórka? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIBB1991 Opublikowano 3 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Witam.. Karta graficzna: GeForce GTX 550 Ti - link http://www.nvidia.pl/object/product-geforce-gtx-550ti-pl.html Pamięć RAM: 4,00 GB (dostępne 3,50 GB). Została wprowadzona kompozycja "Windows 7". W ZWCAD jest ustawiona skórka "Vista" (domyślny wygląd). Pozdrawiam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 U siebie pod Win7 mam takie ustawienie w 2012 Czy taka zmiana poprawi widoczność? BIBB1991 i dmatusz3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIBB1991 Opublikowano 3 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Witam.. Dziękuję za rozwiązanie problemu. Problem w tej chwili się nie pojawia. W porównaniu do wersji angielskiej nie mam możliwości nie wskazania Schematu koloru i Rozmiaru czcionki oraz zaznaczenia Native WinXP - tylko WinXP. Jeszcze raz dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi