gruzin Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Niby link jest ale ściąga sie wersja 2012+SP2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwe Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Proszę spróbować z tego: http://download1.zwsoft.com/en/ZWCAD_Plus_2014/Beta2/ZWCAD_Plus_2014_Beta2_PLK.exe Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruzin Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Proszę spróbować z tego: http://download1.zwsoft.com/en/ZWCAD_Plus_2014/Beta2/ZWCAD_Plus_2014_Beta2_PLK.exe Pozdrawiam Dziękuję za link dodam jeszcze wersję angielską: http://download1.zwsoft.com/en/ZWCAD_Plus_2014/Beta2/ZWCAD_Plus_2014_Beta2_ENU.exe pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seny_Lis Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) Jeszcze odnośnie ceny. Czy cena aktualizacji do 2014+ dla posiadaczy 2012+ jest taka sama jak dla użytkowników wcześniejszych wersji (tj. 245zł netto z 50% rabatu)? edit: ok, doczytałem i rozumiem, że zrównano posiadaczy nowszych wersji i starszych. Wg mnie to trochę nie w porządku w stosunku do osób z najnowszą wersją. Ci zazwyczaj mieli możliwość akutalizacji w bardziej korzystnej cenie. Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez Seny_Lis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Mam problem z procedurą automatycznego update ..po uzyciu komendy _checkupdate sciąga nastepną aktualną wersję .... instaluję najnowszą wersje na starej tym automatycznym instalatorem (nowa opcja 2014+) i dalej po nawet restarcie po wykonaniu vernum jest stara wersja.... a nie ta zainstalowana nowa ...co robię nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Witam Automatyczna aktualizacja jest obecnie testowana i celowo program w wersji beta się nie aktualizuje (również nie zmienia vernum). Sprawdzana jest jedynie możliwość pobrania poprawki i instalacji. W wersji komercyjnej automatyczna aktualizacja będzie dostępna i vernum będzie sie zmieniał. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Aha ok. pomogła instalacja tradycyjna + import profilu z pliku *.arg. ... w/w metoda jak będzie wprowadzona , będzie dużo lepsza od tradycyjnego instalowania, bo ściąga sie niewielki plik instalacyjny który podmienia stare pliki i mamy aktualną wersję. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 (edytowane) Jest problem. W wersji Beta1 vernum = "2013.07.04(14324)" nakładki e-cad działały stabilnie i bezproblemowo, w wersji beta2 już nie chodzą (mimo przejścia pełnej ścieżki instalacyjnej wg pewnych procedur instalacji). Czyżby jakaś nowa poważna ingerencja w aplikacje i makra zewnętrzne, która psuje ich działanie? P.S. Wróciłem do Beta1 VERNUM = "2013.07.04(14324)" ... oby beta2 nie była wersją ostateczną. Edytowane 19 Sierpnia 2013 przez Martin_S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżoana Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Witam, Wszystkich Państwa którzy interesowali się aktualizacją, ale jeszcze jej nie zamówili informuję, że promocja z 50% rabatem zakończy się 10 września. Decydującą datą jest złożenie zamówienia - dzisiaj lub jutro. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwe Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Witam, Na ZWSOFT.COM dostępna jest wersja ZWCAD+2014 (bez beta). Vernum: 2013.09.03(15493). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roald Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Witam! W polskiej wewrsji ZwCAD+ 2014 2013.09.03 (15493) nie działa polecenie "JOINL", wygląda to tak: Polecenie: _joinlWskaż pierwszy obiekt (LINIA lub ŁUK) <Wyjdź>:Wskaż drugi obiekt (LINIA lub ŁUK)<Wyjdź>:Nieznane polecenie "FILLET". Naciśnijklawisz F1 by uzyskać pomoc. W wersji angielskiej: Command: _joinlSelect a first object(LINE or ARC)<Exit>:Select a second object(LINE or ARC)<Exit>: i tutaj działanie jest O.K. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 (edytowane) Witam, Na ZWSOFT.COM dostępna jest wersja ZWCAD+2014 (bez beta). Vernum: 2013.09.03(15493). Czy coś wiadomo na temat ZWCAD ARCHITECTURE 2014+? P.S. po instalacji vernum = "2013.09.03(15493)" (read only) nakładki chodzą prawidłowo ....BETA2 była jednak felerna ..oficjalna wersja poprawiona wyraźnie UCHYBIENIE Z RASTRAMI Podczas wydruku do PDF (600dpi) A3 raster (1 bitowy tiff) z wyłączoną przeźroczystością drukowany jest prawidłowo, z włączoną przeźroczystością drukowany jest z efektem "wytłuszczającym" piksle. VERNUM = "2013.09.03(15493)" transparency off pdf: mapa-test-K-01-trans-off.PDF transparency on pdf: mapa-test-K-01-trans-on.PDF Tymczasowe "lekarstwo": Rysujmy normalnie z imageframe ON + TRANSPARENCY ON .... po skończeniu rysowania ustawiamy raster "SEND TO BACK" , obiekty wrysowane będą na wierzchu.... TRANSPARENCY OFF, IMAGEFRAME OFF .... wtedy wydruk wygląda prawidłowo i estetycznie Edytowane 11 Września 2013 przez Martin_S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 W polskiej wewrsji ZwCAD+ 2014 2013.09.03 (15493) nie działa polecenie "JOINL", wygląda to tak: Witam Odnośnie polecenia joinl, to rzeczywiście w polskiej wersji programu pojawia się komunikat o nieznanym poleceniu fillet. Przesyłamy informację do producenta. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżoana Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Witam, Miło mi poinformować, że pomimo zakończenia promocji z 50% rabatem upgrade do ZWCAD+ 2014 wciąż można zakupić w atrakcyjnej cenie. Rozpoczęła się promocja z 20% rabatem, szczegóły oraz wskazówki w jaki sposób można zamówić opisane są na stronie: http://zwcad.pl/aktualizacja-do-zwcad-2014-z-20-rabatem.html Oferta ważna jest do 31 października 2013. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KBR Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 (edytowane) O widzę że się spóźniłem. Planowano oficjalną premierę na październik, myślałem że mam jeszcze czas? Edytowane 13 Września 2013 przez KBR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżoana Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Witam, W związku z przyśpieszeniem daty premiery informowaliśmy o planowanej dacie zakończenia promocji. Aby być zawsze informowanym o zmianach i nowościach w naszej ofercie zachęcam do zapisania się do naszego biuletynu na stronie www.zwcad.pl (na samym dole strony jest formularz do podania maila oraz imienia). Będąc naszym subskrybentem ma Pan pewność, że nie ominą Pana żadne informacje handlowe oraz związane z premierami. Tymczasem jak wspomniałam wcześniej można wciąż na warunkach promocyjnych zaktualizować licencję. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KBR Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Myślałem że jestem zapisany bo jakieś maile otrzymywałem. Już to naprawiłem i się wpisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Do konstrukcji żelbetowych i drewnianych polecenia ZWCAD ARCHITECTURE sporo mi przyspieszyły robotę kreślarską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżoana Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Z uwagi na kończący się miesiąc Październik, chciałam przypomnieć o zakończeniu promocji na aktualizacje. Więcej szczegółów na moim blogu - serdecznie zapraszam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi