Michał J Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Witam Czy jest możliwość dodania własnych zakładek z ikonami do wstążki ?? Jak tak to w jaki sposób? :) pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Witam, z tego co wiem jest to możliwe. Niestety szczegółów nie znam, ale postaramy się opisać to wkrótce. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynski Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 W aktualnej wersji dodawanie własnych zakładek do wstążki nie jest możliwe z zachowaniem stylu wstążki. Prawdopodobnie będzie to możliwe w kolejnych aktualizacji Jest natomiast możliwe wczytywanie własnych pasków ikonek kiedy wstążka jest aktywna, pasek z ikonkami będzie widoczny w taki sam sposób jak w interface klasycznym. W samym pliku definicji pliku mnu nic nie trzeba zmieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał J Opublikowano 26 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 (edytowane) Witam O własnych paskach to wiem, już wszystkie ikonki sobie poprzerabiałem tak żeby był efekt przezroczystości bo z tym też był problem - pisałem o tym w innym temacie. Po dłuższym uzywaniu wstążki stwierdzam że jest ona dla mnie niewygodna (może to kwestia przyzwyczajenia) i niebęde w nią ingerował :) pozdrawiam Edytowane 26 Października 2012 przez Michał J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał J Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam Widzę że w nowej wersji ZwCada+ dodano na wstążce nową zakładkę "App+", i jest ona skonfigurowana w pliki "AppData.xml", gdzie należy pogrzebać żeby wczytywało mi kolejne zakładki ?? i jak je w ogóle konfigurować ?? Edytowane 24 Kwietnia 2013 przez Michał J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynski Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Witam Nie jestem pewien jak aktualnie wygląda sytuacja z możliwością tworzenia własnych wstążek. Postaram się coś ustalić i jutro napiszę jakie są możliwości w tym zakresie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynski Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Witam Wczytanie innych zakładek w interface wstążki nie jest możliwe w ZWCAD. Prawdopodobnie taka możliwość pojawi się w kolejnej wersji rocznikowej ZWCADa. Niestety nie dysponujemy materiałami opisującymi format interacu wstążki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi