Stefan Wiatr Posted May 8 Report Share Posted May 8 Mam otwarte okno smartsel i wyswieta się tam tylko to co było narysowane przed otwarciem tego okna. Jak coś dorysuje to już się ta właściwość nie pojawia. Nawet zamknięcie okna smart sel i ponowne otwarcie nie pomaga. Dopiero jak zamknę plik i otworzę na nowo smartsel to są wszystkie właściwości do czasu narysowania nowych. Może jest jakaś zmienna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawmal Posted May 8 Report Share Posted May 8 Witam, a proszę odświeżyć po narysowaniu nowych obiektów. Stefan Wiatr and dmatusz3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted May 8 Report Share Posted May 8 Na poniższym przykładzie dorysowałem czerwoną polilinię, po odświeżeniu widać jak czerwony kolor pojawił się na liście. Stefan Wiatr 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Wiatr Posted May 8 Author Report Share Posted May 8 Dziękuję! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Wiatr Posted May 9 Author Report Share Posted May 9 Mam kolejny problem. Jak odznaczyć pozycję z listy filtrów? Mogę odznaczyć wszystko za pomocą ikony na górze, ale chciałbym odznaczyć tylko jedną właściwość. Jak kliknę jeszcze raz w wybrany filtr to się nie odznacza. Np. chcę usunąć zielony kolor z wyboru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobS Posted May 9 Report Share Posted May 9 Wystarczy kliknąć na pozycję którą chcesz odznaczyć trzymając wciśnięty Ctrl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted May 10 Report Share Posted May 10 Tak, odznaczenie ostatniej zaznaczonej pozycji na liście okna inteligentnego wyboru możemy wykonać za pomocą klawisza CTRL. Zaznaczenie kolejnych pozycji na liście jest możliwe z wykorzystaniem klawisza Shift. Wybór kilku dowolnych pozycji na liście - trzymamy klawisz Ctrl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted May 10 Report Share Posted May 10 Martin_S and alf 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Wiatr Posted June 18 Author Report Share Posted June 18 Dziękuję, wszystko działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts