Stefan Wiatr Opublikowano 8 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja Mam otwarte okno smartsel i wyswieta się tam tylko to co było narysowane przed otwarciem tego okna. Jak coś dorysuje to już się ta właściwość nie pojawia. Nawet zamknięcie okna smart sel i ponowne otwarcie nie pomaga. Dopiero jak zamknę plik i otworzę na nowo smartsel to są wszystkie właściwości do czasu narysowania nowych. Może jest jakaś zmienna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 8 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja Witam, a proszę odświeżyć po narysowaniu nowych obiektów. Stefan Wiatr i dmatusz3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 8 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja Na poniższym przykładzie dorysowałem czerwoną polilinię, po odświeżeniu widać jak czerwony kolor pojawił się na liście. Stefan Wiatr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Wiatr Opublikowano 8 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja Dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Wiatr Opublikowano 9 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja Mam kolejny problem. Jak odznaczyć pozycję z listy filtrów? Mogę odznaczyć wszystko za pomocą ikony na górze, ale chciałbym odznaczyć tylko jedną właściwość. Jak kliknę jeszcze raz w wybrany filtr to się nie odznacza. Np. chcę usunąć zielony kolor z wyboru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobS Opublikowano 9 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja Wystarczy kliknąć na pozycję którą chcesz odznaczyć trzymając wciśnięty Ctrl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 10 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja Tak, odznaczenie ostatniej zaznaczonej pozycji na liście okna inteligentnego wyboru możemy wykonać za pomocą klawisza CTRL. Zaznaczenie kolejnych pozycji na liście jest możliwe z wykorzystaniem klawisza Shift. Wybór kilku dowolnych pozycji na liście - trzymamy klawisz Ctrl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 10 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja alf i Martin_S 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Wiatr Opublikowano 18 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca Dziękuję, wszystko działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi