wedzik Opublikowano 5 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia W opisie zmian 2025 był nowy uchwyt Gizmo. Jak go włączyć? Robię bryły, zaznaczam i mam tylko zwykłe uchwyty do rozciągania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 5 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Proszę włączyć cieniowanie i zaznaczyć bryłę. Gizmo jest w zakładce bryły -na końcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 5 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia Trzeba zmienić styl wizualizacji z drutów na inny, np. realistyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 5 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia alf 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Wiatr Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Pobawiłem się trochę, fajnie się tym operuje. Można wpisać dokładnie kąt. Nie spodziewałem się że da się przenieść Gizmo w inne miejsce i wtedy obracać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 25 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia Krótki film o Gizmo, może się przyda. alf 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi