rafalisko Opublikowano 3 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia Witajcie, Dostałem propozycję zakupu aktualizacji mojego Zwcada do wersji 2024 i 2025. Chciałem wiedzieć, czy będą jakieś korzyści z tego i zauważyłem, że jest wersja Beta 2025. Korzystał już ktoś z Was ? Są jakieś zmiany względem poprzedniej wersji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metiu Opublikowano 3 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia Dzień dobry Tu coś piszą - https://www.zwcad.pl/programy-cad/zwcad-program-cad/zmiany-nowosci-zwcad/1115-zwcad-2025-opis-nowosci.html pozdrawiam pawmal 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KKrzysztof Opublikowano 3 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia Zamierzam pobrać demo 2025 by ocenić w jakim stopniu zmienią się funkcje, które mnie interesują. Obecnie mam 2o24 proff i spełna swoje zadanie, myślę że jednak aktualizację zrobię dopiero do 2026. Brakuje mi możliwości "wypięcia" zakładki z projektem i przerzucić na drugi monitor. To wygląda zachęcająco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 3 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 55 minut temu, KKrzysztof napisał: Brakuje mi możliwości "wypięcia" zakładki z projektem i przerzucić na drugi monitor Czy coś takiego ma Pan na myśli? pawmal 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KKrzysztof Opublikowano 3 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia Tak, oto mi chodzi tylko zapomniałem napisać że chciałbym to w wersji 2024. Oczywiście 2025 przetestuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 4 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Witam, w przypadku chęci pracy na dwóch monitorach-na różnych projektach, można otworzyć nową instancję programu, otworzyć rysunek z menu Plik-> Otwórz i przenieść na drugi ekran. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek-M Opublikowano 4 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Ja tam wolę ustawić SDI=1 i uruchamiać każdy plik w oddzielnej instancji ZWCAD. Czasami jakiś plik wysypie ZWCADa i wtedy zmiany we wszystkich plikach w danej instancji idą w piach. Przy SDI=1 tylko jeden plik traci niezapisane zmiany a reszta działa dalej. Trochę dłużej odpala się te pliki i trzeba mieć więcej pamięci RAM ale według mnie warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KKrzysztof Opublikowano 7 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia Pierwsze wrażenia, coś się udziwniło w nowej wersji. Na razie zostaję przy 2024, tym bardziej że mam wszystkie dodatki jakie są mi potrzebne. Jedyne z czego rezygnuję to CP Symbols, gdyby nie zakup w promocji na roczną subskrypcję żałował bym wydanych przez firmę pieniędzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalisko Opublikowano 8 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Ja zauważyłem problemy z wyświetlaniem przezroczystości jak się pracuje na X-refach w dwg. Nieraz się zrobią przeźroczyste i nieda się tego cofnąć. Reszta póki co na plus względem 2022 z której korzystam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalisko Opublikowano 8 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Nie działa też vectoryzacja rastra . Dostaję komunikat: C:\Program Files\ZWSOFT\ZWCAD 2025\ZwSmartImage.zrx nie zostały załadowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Wektoryzacja nie jest jeszcze dostępna w tej wersji beta. Planowane są takie polecenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia A eksport 3D dwg na PDF 3D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Niestety, jeszcze nie mamy takiej pozycji na liście zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 30 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia W dniu 8.04.2024 o 11:09, rafalisko napisał: Nie działa też vectoryzacja rastra . Dostaję komunikat: Pojawiła się nowa wersja beta https://jakicad.pl/pobierz/1242/ZWCAD_2025_Beta2_PL_64bit_20240415.exe W tej wersji jest już dostępna wektoryzacja rastrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi