WiktorCSS Opublikowano 4 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2023 Cześć, jak w ZW3D obrysować model STL? Pobrałem i wczytałem, ale nie chce mi się rysować linii ręcznie? Jest do tego jakaś funkcja? Poniżej zamieszczam ekran z ZW3D z modelem, plik STL można pobrać z tego adresu: https://www.thingiverse.com/thing:3511478/files Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 4 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2023 Obrys krawędzi STL możemy uzyskać za pomocą polecenia "Śledź ostre krawędzie". Wskazujemy model STL i klikamy na zielony ptaszek. W wyniku tego po chwili profil zostanie obrysowany. W ZW3D możemy również szybko wyszukać potrzebne polecenie wpisując w polu wyszukiwania funkcji jakieś słowo kluczowe. Program wyświetli wyniki zawierające te słowa kluczowe wraz z opisem funkcji. Dodatkowo po wybraniu polecenia w menu ZW3D zostanie podświetlone położenie wybranej funkcji. Adam Klaczek i pawmal 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiktorCSS Opublikowano 4 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2023 Dziękuję, właśnie tego szukałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi