Jarek Posted July 6, 2023 Report Share Posted July 6, 2023 vernum = "23.20_2023.05.30(#5431-bf7553c10ce)_x64_S" Nie wiem co się dzieje ale zawiesza mi się ostatnio dosyć często zwcad. Nawet kilka razy w ciągu dnia. W załączeniu zrzut ekranu "rezultatu" zawieszenia" programu. Może ktoś ma podobne zdarzenia z tą wersją i wie co zaradzić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawmal Posted July 7, 2023 Report Share Posted July 7, 2023 Witam, w pierwszej kolejności proszę zwrócić na wielkość katalogu użytkownika Temp i go oczyścić. Katalog można wyświetlić przez wpisanie w lupę Windowsa lub w pasku adresu dowolnego folderu %temp% i enter jak niżej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarek Posted July 17, 2023 Author Report Share Posted July 17, 2023 W dalszym ciągu sporadycznie zdarzają się zawieszenia programu jw. Poprzednia wersja zwcad 2018 była stabilniejsza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarek Posted July 21, 2023 Author Report Share Posted July 21, 2023 Wiem, że są wakacje ale może koś w wolnej chwili coś zaradzi. W dalszym ciągu mimo wyczyszczenia katalogu Temp program się zawiesza. zauważyłem ostatnio, że ma to miejsce przy próbie przesunięcia rzutni w obszarze papieru. W załączeniu - obraz zrzutu ekranu w momencie zawieszenia programu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted July 22, 2023 Report Share Posted July 22, 2023 Myślę, że trudno zdiagnozować problem bez środowiska pracy i pliku. W wiadomości prywatnej wyślę Panu kod czasowy do ZWCAD 2024 na kilka miesięcy. Proponuję, aby Pan zainstalował wersję 2024 i aktywował tym kodem, zobaczymy czy problem jest powtarzalny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarek Posted July 22, 2023 Author Report Share Posted July 22, 2023 Ok dziękuję. Sam jestem ciekawy z czego to wynika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts