Jarek Opublikowano 6 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 vernum = "23.20_2023.05.30(#5431-bf7553c10ce)_x64_S" Nie wiem co się dzieje ale zawiesza mi się ostatnio dosyć często zwcad. Nawet kilka razy w ciągu dnia. W załączeniu zrzut ekranu "rezultatu" zawieszenia" programu. Może ktoś ma podobne zdarzenia z tą wersją i wie co zaradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 7 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 Witam, w pierwszej kolejności proszę zwrócić na wielkość katalogu użytkownika Temp i go oczyścić. Katalog można wyświetlić przez wpisanie w lupę Windowsa lub w pasku adresu dowolnego folderu %temp% i enter jak niżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 17 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 W dalszym ciągu sporadycznie zdarzają się zawieszenia programu jw. Poprzednia wersja zwcad 2018 była stabilniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 21 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 Wiem, że są wakacje ale może koś w wolnej chwili coś zaradzi. W dalszym ciągu mimo wyczyszczenia katalogu Temp program się zawiesza. zauważyłem ostatnio, że ma to miejsce przy próbie przesunięcia rzutni w obszarze papieru. W załączeniu - obraz zrzutu ekranu w momencie zawieszenia programu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 22 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 Myślę, że trudno zdiagnozować problem bez środowiska pracy i pliku. W wiadomości prywatnej wyślę Panu kod czasowy do ZWCAD 2024 na kilka miesięcy. Proponuję, aby Pan zainstalował wersję 2024 i aktywował tym kodem, zobaczymy czy problem jest powtarzalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 22 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 Ok dziękuję. Sam jestem ciekawy z czego to wynika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi