Jarek Opublikowano 21 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2023 Dzień dobry. Przesiadłem się z ZWTraffic 2018 na 2023 i mam problem z zestawieniem oznakowania. Brak nagłówków w tabeli zestawienia oznak. pion. oraz nienaturalnie wyglądająca tabela przy zestawieniu oznakowania poziomego. Przykłady na załączonych zrzutach obrazu. Cytuj
dmatusz3 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2023 Bardzo proszę o informacje, jaką wersją ZWTraffic Pan posiada. Może Pan to uzyskać poprzez wpisanie polecenia ZWTrafficAbout albo wybranie w menu ZWTraffic --> Dodatki --> O programie. Cytuj
Jarek Opublikowano 22 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2023 wersja 2023.0.0.0 Cytuj
dmatusz3 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2023 Pamiętam, że w ZWCAD zaszły pewne zmiany związane z definiowaniem nagłówków tabeli od strony programistycznej. Prawdopodobnie uwzględniliśmy te zmiany w ostatnio opublikowanej wersji ZWTraffic Nie jestem w stanie teraz tego sprawdzić, ale jutro się upewnimy i napiszemy informacje. Opis nowej wersji ZWTraffic jest dostępny tutaj https://www.zwcad.pl/nakladki-na-zwcad/oznakowanie-i-projektowanie-drog/zwtraffic/zmiany-nowosci-zwtraffic/939-nowa-wersja-zwtraffic-2023-sp1.html Cytuj
kruszynski Opublikowano 23 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2023 Wspomniane problemy zostały poprawione. Aktualizacja uwzględniająca zmiany dostępna jest tutaj: https://cad.szansa.net.pl/?dir=ZWTraffic_2023_SP1 Cytuj
Jarek Opublikowano 23 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2023 Dziękuję. Teraz jest ok. Dziwna sprawa. Przy pierwszej instalacji ZWTraffic 2023 była widoczna ikona w zakładkach menu wstążkowego zaraz za ArcGis , teraz jej nie ma. Cytuj
kruszynski Opublikowano 23 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2023 Czasem tak się dzieje. W celu przeładowania interfejsu proszę dwukrotnie uruchomić polecenie ZWTRAFFICMENU za pierwszym razem ikonki znikną (te małe z paska klasycznego) po drugim uruchomieniu wstążka się wyświetli Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi