Funkcja porzadek rysowania "na wierzch" "na spód" nie działa Cad 2013

Lornetka

Recommended Posts

Witam, w auto cadzie 2013 nie działa funkcja  porządek rysowania "na wierzch" "na spód", ani z menu, ani z wyciągniętej wstążki, ani w żaden inny sposób. Pojawia się komunikat "Nieznane polecenie "FRONT" lub Nieznane polecenie "BACK" ".  

Ten problem zauważyłam niedawno. Wcześniej wszystko było sprawne w programie.

Czy wie ktoś jak to naprawić ?

Dodam iż program został przeinstalowany na nowo. Mimo to dalej ta funkcja nie działa.

3 minuty temu, Chris napisał:

BTW: AC to nie ten dział...nie to forum... 😄

To na jakim forum mam zapytać ?  Nie jestem ekspertem w dziedzinie oprogramowania. Używam cada 2013 , działał do tej pory bez problemu i nagle awaria z tą funkcją. Na innym laptopie  tez mam cad 2013 i wszystko jest o.k. Jednak laptop na którym wszystko działa ma juz swoje lata i wymagane jest abym pracowała juz na nowszym.

29 minut temu, Lornetka napisał:

To na jakim forum mam zapytać ?

Myślę, że bardziej odpowiednie byłoby forum Autodesku czyli producenta Autocada. Ewentualnie forum któregoś z przedstawicieli AC na Polskę. :-))

Oczywiście nie wypraszam Pani z tego forum, ale uświadamiam, że to konkretne dotyczy raczej programów producenta ZWSoft, czyli np. ZWCAD/ZW3D :))