alf Posted January 6, 2022 Report Share Posted January 6, 2022 1. Nie działa mi po instalacji SP2 funkcja DRAG-AND-DROP dla dxf, dwg jako wstaw blok (przeciąganie pliku do okna i wstawienie go jako bloku). DRAG-AND-DROP dla otwierania działa. Dla mnie to ogromny kłopot bo używam DRAG-AND-DROP po wielokroć, co dnia.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted January 7, 2022 Report Share Posted January 7, 2022 Czy ma Pani jakiś komunikat błędu? Proszę po wstawieniu zrobić zoom do granic i zobaczyć czy obiekty nie wstawiły się w innym miejscu. Dostępne są 2 tryby przeciągania rysunków: Przeciągnięcie na pasek ikon - otwiera się nowa zakładka z plikiem. Przeciągnięcie na obszar rysunku - wstawienia jako blok. Pokazaliśmy to również na filmie poniżej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alf Posted January 7, 2022 Author Report Share Posted January 7, 2022 (edited) nie, po prostu w momencie przeciągnięcia pliku na okienko pojawia się szara ikona kółko z przekresleniem skośnym w środku.. może to jakaś blokada oparta na zmiennej systemowej? Edited January 7, 2022 by alf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawmal Posted January 10, 2022 Report Share Posted January 10, 2022 Ja bym przywrócił ustawienia do fabrycznych przez reset profilu. Nie wiadomo czy po instalacji SP2 plik cuix został zastąpiony nowym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts