alf Opublikowano 6 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 1. Nie działa mi po instalacji SP2 funkcja DRAG-AND-DROP dla dxf, dwg jako wstaw blok (przeciąganie pliku do okna i wstawienie go jako bloku). DRAG-AND-DROP dla otwierania działa. Dla mnie to ogromny kłopot bo używam DRAG-AND-DROP po wielokroć, co dnia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 7 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Czy ma Pani jakiś komunikat błędu? Proszę po wstawieniu zrobić zoom do granic i zobaczyć czy obiekty nie wstawiły się w innym miejscu. Dostępne są 2 tryby przeciągania rysunków: Przeciągnięcie na pasek ikon - otwiera się nowa zakładka z plikiem. Przeciągnięcie na obszar rysunku - wstawienia jako blok. Pokazaliśmy to również na filmie poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alf Opublikowano 7 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 (edytowane) nie, po prostu w momencie przeciągnięcia pliku na okienko pojawia się szara ikona kółko z przekresleniem skośnym w środku.. może to jakaś blokada oparta na zmiennej systemowej? Edytowane 7 Stycznia 2022 przez alf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Ja bym przywrócił ustawienia do fabrycznych przez reset profilu. Nie wiadomo czy po instalacji SP2 plik cuix został zastąpiony nowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi