czarnula_100 Opublikowano 12 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 Mile widziany ( dla uporządkowania projektu) byłby odpowiednik ( jak u droższej konkurencji ) MENADŻERA ARKUSZY. Chyba ,że jest a ja nie wiem gdzie go szukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dmatusz3 Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zwonko Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 A o jaką funkcję dokładnie chodzi. Do arkuszy w ramach jednego pliku polecam lisp tabsort od LeeMac. Dla drukowania funkcje publish. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 czarnula_100 Opublikowano 29 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Chodzi o Menadżera zestawów arkuszy (Sheetset) dostępnego w obu konkurencyjnych programach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 czarnula_100 Opublikowano 26 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 widzę, że w wersji 2023 pojawił się MENADZER ZESTAWÓW ARKUSZY! pawmal 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
czarnula_100
Mile widziany ( dla uporządkowania projektu) byłby odpowiednik ( jak u droższej konkurencji ) MENADŻERA ARKUSZY.
Chyba ,że jest a ja nie wiem gdzie go szukać.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi