metiu Posted March 25, 2021 Report Share Posted March 25, 2021 Witam Czy istnieje możliwość zwiększenia ilości znaków wyświetlanych w menu warstw? Zwiększyłem szerokość paska myśląc, że tekst zostanie automatycznie dopasowany, ale tak się nie stało. Chodzi mi o to, by pozbyć się tych trzech kropek i by wstawił kolejne litery. pozdrawiam Mateusz Marek-M 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Posted March 25, 2021 Report Share Posted March 25, 2021 Przyłączam się do uwagi odnośnie wyświetlania nazw warstw. Jakąś opcją byłoby np. wyświetlenie pełnej nazwy warstwy w 'dymku', który wyświetla się po najechaniu na warstwę. Niestety w 'dymku' wyświetla się nazwa warstwy dokładnie tej samej długości co w oknie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Klaczek Posted March 26, 2021 Report Share Posted March 26, 2021 Dzień dobry, Zgłosiłem to do producenta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts