metiu Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Witam Czy istnieje możliwość zwiększenia ilości znaków wyświetlanych w menu warstw? Zwiększyłem szerokość paska myśląc, że tekst zostanie automatycznie dopasowany, ale tak się nie stało. Chodzi mi o to, by pozbyć się tych trzech kropek i by wstawił kolejne litery. pozdrawiam Mateusz Marek-M 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Przyłączam się do uwagi odnośnie wyświetlania nazw warstw. Jakąś opcją byłoby np. wyświetlenie pełnej nazwy warstwy w 'dymku', który wyświetla się po najechaniu na warstwę. Niestety w 'dymku' wyświetla się nazwa warstwy dokładnie tej samej długości co w oknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Klaczek Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Dzień dobry, Zgłosiłem to do producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi