alf Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Dostałam maila jakiś czas temu o upgradzie za 50% ceny do zw2011 możliwym do 28 lutego br. nie znajduję informacji takich na stronie zwcad.pl. Czy można więcej informacji na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynski Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Istnieje możliwość zakupu aktualizacji. Jej cena do końca miesiąca obniżona jest o 50% czyli cena wynosi: 215 zł netto za wersję standard i 265 zł netto za wersję professional. Nie ma znaczenia z której poprzedniej wersji chce Pani aktualizować Jakie inne informacje Panią interesują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Witam, proszę zobaczyć tutaj https://programycad.net/Aktualizacje-k19-0-3-default.html Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alf Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 interesowała mnie głównie informacja, za którą dziękuję.. czy można prosić jeszcze o skrótowe o podsumowanie błędów v2011, które nie zostały do tej pory naprawione oraz o informacje o możliwościach naprawy ich w następnych patchach? Moje pytanie zadaję nie bez kozery, bo polityka naprawiania błędów zw made in ChRL w wersjach widzi mi się mniej więcej tak: naprawimy to co łatwe, a resztę poprawimy w następnym upgradzie. :mad: tak było z v2009 i 2010. zostały nie naprawione różne drobiazgi, które co prawda nie dyskwalifikują programu pod kątem funkcjonalności ale utrudniają pracę w nim.. np. v2010 po wyizolowaniu (_LAYISO) warstwy i naciśnięciu ctr+a (_AI_SELALL) zaznaczają się nie tylko elementy z wyizolowanej warstwy ale także wszystkie bloki rysunku, które są na innych, ukrytych warstwach.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi