alf Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2011 Dostałam maila jakiś czas temu o upgradzie za 50% ceny do zw2011 możliwym do 28 lutego br. nie znajduję informacji takich na stronie zwcad.pl. Czy można więcej informacji na ten temat?
kruszynski Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2011 Istnieje możliwość zakupu aktualizacji. Jej cena do końca miesiąca obniżona jest o 50% czyli cena wynosi: 215 zł netto za wersję standard i 265 zł netto za wersję professional. Nie ma znaczenia z której poprzedniej wersji chce Pani aktualizować Jakie inne informacje Panią interesują?
dmatusz3 Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2011 Witam, proszę zobaczyć tutaj https://programycad.net/Aktualizacje-k19-0-3-default.html Pozdrawiam
alf Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2011 interesowała mnie głównie informacja, za którą dziękuję.. czy można prosić jeszcze o skrótowe o podsumowanie błędów v2011, które nie zostały do tej pory naprawione oraz o informacje o możliwościach naprawy ich w następnych patchach? Moje pytanie zadaję nie bez kozery, bo polityka naprawiania błędów zw made in ChRL w wersjach widzi mi się mniej więcej tak: naprawimy to co łatwe, a resztę poprawimy w następnym upgradzie. :mad: tak było z v2009 i 2010. zostały nie naprawione różne drobiazgi, które co prawda nie dyskwalifikują programu pod kątem funkcjonalności ale utrudniają pracę w nim.. np. v2010 po wyizolowaniu (_LAYISO) warstwy i naciśnięciu ctr+a (_AI_SELALL) zaznaczają się nie tylko elementy z wyizolowanej warstwy ale także wszystkie bloki rysunku, które są na innych, ukrytych warstwach..
Rekomendowane odpowiedzi