Chris Opublikowano 5 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2020 ZWCAD 2021 vernum = "2020.09.22(59468)_x64" (read only) Program samoistnie zmienia wielkość czcionki w wierszu poleceń. Obecnie ustawioną mam czcionkę SEGOE UI (ZWYKŁA) rozmiar 16. Każde zamknięcie i uruchomienie programu na nowo powoduje zmianę wielkości czcionki o 1 jednostkę w dół aż do granicznego rozmiaru o wartości 9 lub 8 jednostek... Czy można ustawić rozmiar na stałe bez samoistnej modyfikacji przez program? Cytuj
Adam Klaczek Opublikowano 5 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2020 Nie udaje mi się uzyskać takiego efektu, jak u Pana... Cytuj
Chris Opublikowano 5 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2020 (edytowane) Wideo dla zobrazowania problemu. Nagrywaj_2020_10_05_15_45_10_999.mp4 Edytowane 5 Października 2020 przez Chris Cytuj
pawmal Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2020 Proszę uruchomić ZWCAD jako admin przez PPM lub wykonać reset profilu przez zmianę nazwy katalogu pl-PL lub en-US przy zamkniętym programie w katalogu i sprawdzić: %appdata%\ZWSOFT\ZWCAD\2021 Cytuj
BKW Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2020 U mnie z kolei od kilku wersji zwcada występuje taki problem z oknem commandline jak na poniższym wideo. Okienko nie "zadokowane" z np. ustawioną liczbą wierszy w ilości 4 samoistnie bądź (tak jak na tym wideo) po ponownym uruchomieniu programu samo przestawia się na liczbę wierszy o jedną mniej. I nie ważne czy startowo są to 4 wiersze, 5 a może i 10, ale program zawsze (podkreślam ZAWSZE) po jakimś czasie pracy bądź po uruchomieniu programu jeszcze raz przestawi liczbę tych wierszy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi