BIBB1991 Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Dlaczego polskie znaki są pogrubione? Jak to usunąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Użyta czcionka nie zawiera polskich znaków, dlatego są zastępczo użyte z innej czcionki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 z arial wzięto ...arial.ttf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perlon Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 A ja chciałbym potwierdzenia czy romans.shx ma czy nie ma polskie znaki. W 2020 nie maiłem problemów a w 2021 polskich znaków brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Klaczek Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Proszę w takim razie przenieść interesujący Pana font z C:\Program Files\ZWSOFT\ZWCAD 2020\fonts do C:\Program Files\ZWSOFT\ZWCAD 2021\fonts i ponownie uruchomić program Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Klaczek Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 A gdyby komuś był potrzebny - to tutaj załączę... romans.shx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perlon Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Tak zrobiłem, ale gapowato nie sprawdziłem czy faktycznie został skopiowany a nie został bo kartoteka należy do chronionych. Na administratorze mi podmienił naprawdę a nie na niby i jest ok. Nie pamiętam z którą z poprzednich wersji też miałem ten problem i musiałem podmieniać. A może z każdą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi